Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Mr Sonucu Ameliyat

Merhaba Konuralp Hocam, Babamın rahatsızlığı anlık baş dönmesi denge kaybı ve gözlerde hareketlilik olduğundan mr çekildi. Ekte MR sonucunu gönderdiğim babam için Konya Ereğli de ameliyat olması gerektiği söylenmiş. Ameliyat gerekli mi, riski nedir, aciliyeti nedir, bilgi vermenizi rica ediyorum, Ameliyat gerekli derseniz Kocaeliye getirip ameliyatını burada yaptırmak istiyorum. Ayrıca neler yapmamız gerekiyor bilgi verir misiniz. Şimdiden teşekkürler. Dosyayı pdf olarak eklemiştim almamış. Tekrar resim olarak ekledim hocam.

16 Şubat 2022 20:59
Prof. Dr. Konuralp İlbay Doktora Sor

Prof. Dr. Konuralp İlbay tarafından cevaplandı.

Ansızın gözleri görmedi ve gözleri açık bayıldı

Hocam merhaba benim eşim Perşembe sabahı ben işe giderken o da yolculamaya gelmişti sabah 7 de bir anda başı dönmeye başladı duvara tutundu gözlerim karardı görmüyorum dedi ve elleri yana doğru düştü ve sol tarafına doğru gözleri açık bayıldı kafasını çarptı kaldırdım elini yüzünü yıkadım ayakta iken tekrar gözleri açık gitti gene kucaklayıp yatırdım acilde birşey yok dediler de ama gözlerinde yüzünde hiç haraket tepki yoktu

29 Ocak 2021 10:35
Prof. Dr. Konuralp İlbay Doktora Sor

Prof. Dr. Konuralp İlbay tarafından cevaplandı.

travma okb

Hocam Günaydın.İyi Pazarlar.Hocam Bende kafa travması okbsi var.Bundan 2 ay önce bir darbe aldım kafama o günden sonra başım sürekli ağrıdı.Mr Çekindim her şey normal çıktı.O Günden sonra inanılmaz hassaslaştım.Şöyle anlatayım Mesela arabada giderken O Elimizi tuttuğumuz camın üstündeki yere saçım değse bile endişeleniyorum.Ya da biriyle kafa tokuştururken bile.Bu konu için psikoterapi alıyorum.Ama bir doktorun bana çok şiddetli darbeler hariç bir şey yok demesine ihtiyacım var.Beyin Mrında aneverizma baloncuk vs yok teşekkürler.

16 Ekim 2016 10:37
Prof. Dr. Konuralp İlbay Doktora Sor

Prof. Dr. Konuralp İlbay tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube