Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Beyin travması sonrası 13 ayı bitirdim neler yapamam şu anda ?

İlk baştan iyi günler Aybars Bey bundan 13 ay önce trafik kazası geçirdim ve beyin travması geçirdim ayrıca da omurilik soğanımda ödem oluştu.Bu olaylara kendi doktorlarım ben yürüyemezken konuşamazken aklım yerinde değilken Çiğdem'in biraz daha iyi olacağını düşünüyorum demişler ama size sorduğumuzda konuşma terapistine ve fizik tedaviye gitsin zamanla toparlar dediniz ve sizin dediğiniz oldu.Şimdide size sorum bana alkolun şuan bi zararı olur mu ? şu anda hala olursa daha kaç ay beklemem lazım bu sorumada bi cevap verirmisiniz çünkü kendi isteğim dışı bişey yapamamak gerçekten beni psikolojikmen çok zorluyor.

30 Ocak 2014 14:13
Op. Dr. Aybars Akkor Doktora Sor

Op. Dr. Aybars Akkor tarafından cevaplandı.

Birşey kalır mı ?

15 mayıs 2013 tarihinde bir kaza geçirdim ve kafa tramvasıyla beraber omurilik soğanımda da ödem oluştu şuan da 7.5 ay oldu yürüyüşüm normale yakın seviyeye döndü ancak koşmada hala sorunlarım var. Denge ve koordinasyon kaynaklı da hala orta derecede problemlerim var. Sağ elimde de hala yavaşlık ve titreme bulunmaktadır. Bu titreme ve yavaşlıkta yazı yazmamı engelliyor. Lütfen sizden bir yardım bekliyorum.

4 Ocak 2014 01:42
Op. Dr. Aybars Akkor Doktora Sor

Op. Dr. Aybars Akkor tarafından cevaplandı.

Yüze alınan darbe hakkında?

Bundan 1 yıl önce şakağıma şiddetli bir yumruk yedim. Bu sene de YGS'ye hazırlanıyorum, biliyorum biraz komik olcak ama acaba bu darbe benim zekamı etkilemiş midir? Biryerde zekanın hücre sayısıyla değil hücrelerdeki uzantı sayısıyla ilgili olduğunu okumuştum ama. Kafatası beyini ne kadar koruyor böyle darbelerde yaklaşık ne kadar hücre gidiyor?

12 Aralık 2013 19:15
Op. Dr. Aybars Akkor Doktora Sor

Op. Dr. Aybars Akkor tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube