Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kalça ağrısı

L4-5 düzeyinde bulging zemininde ılımlı sol posterolateral protrüzyon izlendi. Sol nöral foramene - dural keseye bası izlendi. L5-S1 düzeyinde bulging zemininde ılımlı sağ posterolateral protrüzyon izlendi. Sağ nöral foramene - dural keseye bası mevcuttur. Hocam bu bir yılki mr sonucumdu ama artık dayanilmaz ağrılar başladı sabah yataktan kalkında yürütemiyorum lavabodan kalkamıyor bacağımı bukemiyor um eğilirken en çok yatarken otururken ağrı yapıyor az yürüyünce açılıyor biraz ne tedavi önerirsiniz. Merzifondan gelmeyi düşünüyorum size.

26 Mart 2021 13:24
Op. Dr. Eyüp Genç Doktora Sor

Op. Dr. Eyüp Genç tarafından cevaplandı.

Kafaya darbe

Merhabalar, ben 17 saat önce kafamın sol üst arka tarafını tahta dolap kapağının sivri yerine çarptım, şişlik morarma kanama vs olmadı hastaneye gittim acil doktoru bundan bir sey cıkmaz boşuna tomografiye girip radyasyon yeme şimdi dedi. Kollarımda, bacaklarımda güçsüzlük yok kulagımdan bir sey gelmedi sadece sağ kulağımda dün gece cınlama oldu. Olayın üstünde 3 saat gecince uyudum kalktıgımda midem iyi değildi bu saate geldik basımda agrı var. Röntgen çektirmiştim bir şey çıkmadı basımda halen bir agrı var ve hafif aptal hissediyorum sabah kusacak gibi oldum ama kusmadım kaygıdan mı yoksa halen bir şey olma ihtimali var mı bilemiyorum midemde hafif agrı var yanıtlarsanız sevinirim.

15 Haziran 2019 19:38
Op. Dr. Eyüp Genç Doktora Sor

Op. Dr. Eyüp Genç tarafından cevaplandı.

beyin bel ağrısı siddetli

diktik bey iyi akşamlar tokat erbaa dan yazıyorum bu yaz bacaklarımda kilcar damar cıktı krap giriyor geceleri 15 gün önce bel ağrısı yaşıyorum yerden kalkinca belime ağrı giriyo sağ tarafina sağ bacağım geçen hafta sağ beynim sağ öyle bir ağrı olduki sağ gözüm bulanık yaşlı oldu iğne vurdurdum öyle geçti çocuk gibi ağladım baş ağrısından bide belirgin ince damarlar cıktı sağ annimda

16 Şubat 2018 00:32
Op. Dr. Eyüp Genç Doktora Sor

Op. Dr. Eyüp Genç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube