Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Boyun

Selamlar hocam benim her sabah kalktıktan yarım saat sonra boynumda bir halsizlik başlıyor ve bu halsizlik gözlerime, kollarıma ve bacaklarıma doğru yayılıyor ama boynumda ağrı yok.kafamı biyere dayama ihtiyacı hissediyorum. özellikle gece saatlerinde daha iyi hissediyorum. beyin MR'ı temiz nörolojik muayene de iyi sizce boyun filmi çektirmem gerek var mıdır?

11 Şubat 2014 08:51
Op. Dr. Nazmi Özkan Doktora Sor

Op. Dr. Nazmi Özkan tarafından cevaplandı.

boynum ve sağ omuzum çok ağrıyor ne yapmalıyım

sayın hocam ben boyun ve sağ omuzdan kollarıma kadar ağrı şikayetiyle hastane başvurudm önce boyun mrım çekildi ve sonucu serviz lorduz düzleşmiştir .disk mesafeleinde hafif sinal intensite ve yükseklik kaybı izşlenmiştir c3-4 c4-5 ve c5-6 minimal diskoosteofitik prptrüzyonlar dural keseye indantedr şeklindedir doktorum kas gevşetici ialçlar ve iğneler vermiştir böyle ağrım biraz hafiflemiş olup laçlar bitince tkrar ağrılar tekrarlamıştır geçen hafta tekrar aynı doktora gittim ve sağ omuzumda kıtlamalar olduğunu farketti sağ omuz mr istedi onun sonucu ise biepstendn kılıfındave intraartiler kompartmanda hafif effüzyn izlenmektedir . supraspinatusta ve biceps tendonu intraartiküler seyrinde minimal tendinopatidikkati çekmektedir doktorum bu ...

18 Ocak 2014 15:19
Op. Dr. Nazmi Özkan Doktora Sor

Op. Dr. Nazmi Özkan tarafından cevaplandı.

her iki kolda gece uyurken uyuşma

Sayın hocam; akşam yattığımda belli bir süre sonra her iki kolda omuzdan parmak ucuna kadar uyuşma oluyor ve sabahları el parmaklarımı (sağ el daha şiddetli) yumruk yapamıyorum, yarım saat sonra normale dönüyor.Ne yapmam gerekir ve hangi branşta ki doktora görünmeyim. teşekkür ederim.

6 Ocak 2014 17:05
Op. Dr. Nazmi Özkan Doktora Sor

Op. Dr. Nazmi Özkan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube