Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Lütfen Yardımcı Olur musunuz?

Hocam iyi gecelerr.... Öncelikle umarım rahatsızlık vermiyorumdur....Hocam 10 yaşında bi oğlum var..Doğuştan Kafa Yapısı Biraz Büyüktü..Hidrosefali teşhisi koydular...2 tane de küçük araknoid kirst var..Zararsız Olduğunu Söylediler...Her Yıl Krenial MR ve EEG çektiriyorum...Epilepsi Başlangıcıda var..Kepraa İlaç Kullanıyor... HOCAM ÇOCUĞUM BU YAŞA KADAR BAZEN SAYILARI SAYDIRIYORUZ NET OLMASADA SÖYLÜYOR...ONLAR HARİÇ KONUŞMUYOR...NEDEN KONUŞMAMIŞ OLABİLİR...veya İLERİDE KONUŞABİLİR Mİ Bu Ne Zamana Kadar Devam Edecek Böyle...Çok Üzülüyoruz... Omurga Kemiğinin üzerinde de bi morartı var..Hocam Ayaklarının ucuna Basarak yürüyor ve de 10 yaşında olmasına rağmen altı bezleniyor...Otizm Belirtileri de Var...Saygılarımla İyi Çalışmalar Dilerim..

21 Ağustos 2021 00:32
Op. Dr. Eyüp Genç Doktora Sor

Op. Dr. Eyüp Genç tarafından cevaplandı.

Dusuk dereceli glial tumor

Hocam merhaba esim eylul ayinda beyin tumoru ameliyati oldu pataloji sonucu dusuk dereceli glial tumor who grad 2 seklinde cikti ayrica ki67: %1 ve idh1 poztifligi seklinde raporlandi. Ameliyatta tumor total cikarildi sormak istedigim ileride tekrar tumor olma ihtimali veya yuksek dereceliye donme ihtimali nedir ? 3aylik kontrol mr.da temiz cikti

25 Ocak 2020 00:39
Op. Dr. Eyüp Genç Doktora Sor

Op. Dr. Eyüp Genç tarafından cevaplandı.

Hipofiz manyetik rezonans görüntüleme

Merhaba hocam babam için yazıyorum bu son çektirdiğimiz emr sonucunda şu yazıyor hipofiz glandı son lateral kesimde 5×4.5×3,5 mm boyutunda ölçülen ,IVKM enjeksiyonu sonrası hipofiz glandına nazaran düşük yoğunluklu kontrast madde tutulumu gösteren nodüler kitle lezyonu hipofiz adenomu ile uyumludur diyor. Ne demek istiyor kötü bişey varmı hocam şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

10 Kasım 2018 00:34
Op. Dr. Eyüp Genç Doktora Sor

Op. Dr. Eyüp Genç tarafından cevaplandı.

hipofiz yetmezliği

Merhaba hocam. Iki yllk evliyim. Hipofiz bezinde 2.5 mm adenom var. Lh ve fsh surekli 1 altinda. Ameliyat gerekir mi bu durumda. Gerekmezse hangi ilaçla tedavi olur.

26 Şubat 2018 16:18
Op. Dr. Eyüp Genç Doktora Sor

Op. Dr. Eyüp Genç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube