Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

1.5yıldır lamictal tedavisi görüyorum ne zaman tedavim sonlanabilir

hocam merhaba. 1.5yıl once nörolojiye gittim şiddetli baş ağrısı dolayısıyla ve eeg ile emar çekildim.emarım temiz fakar eeg'de bipolar bozukluk olduğunu beyin damarlarımda yavaşlama olarak açıkladı. önce 25mg snra 50 ve 100mg olarak lamictal kullanmaya başladım 1.5sene oldu daha ne kadar kullanmalıyım. son 1aydır ara ara beynime bıcak saplanır gibi ağrı ve sızlama giriyo uyandığımda veya gun içinde. bu ne anlama gelir hap yapabilir mi ? sizce doktor mu değiştirmeliyim ne yapmalıyım ?

17 Şubat 2014 14:22
Op. Dr. Ayhan Kara Doktora Sor

Op. Dr. Ayhan Kara tarafından cevaplandı.

beyın oksıjensız kalması

hocam enıstem 1 ay once kalp krızı gecırdı ve beyne oksıjen gıtmedıgı ıcın su an yuruyebılıyor konusuyor ama kımseyı hatırlamıyor. bılınc altında kalan bır suru sey var hatırladıgı ama sureklı calıstıgı ıslerden bahsedıyo. hep kendı evıne gıtmek ıstıyor. sıgarayı hatırlıyor hep ıstıyor arada agresıflesıyor. dısarı cıkmak ıstıyo. tuvaletıne kendı gıtmek ıstıyo yanına kımseyı almıyo utanıyo. gelısme var gıbı hafıza gerı gelebılır mı neler yapmalıyız.

3 Şubat 2014 16:21
Op. Dr. Ayhan Kara Doktora Sor

Op. Dr. Ayhan Kara tarafından cevaplandı.

KULAK ÜST BÖLGEMDE SÜREKLİ DAMAR ATMASI VAR.

hocam mrb lar. her iki kulak üst kısımında 2 aydır sürekli aralıklarla damar atması sorunu yaşamaktayım. elimi koydugumde elimi itecek şidedette atıyo. baş dönmesi de mevcut nörolojiye gittim mr çektirdim küçük birkaç damar tıkanıklığın var dedi ve cymbalta 30 mg antideprasan yazdı. hocam mr sonucunu aynen aşağıya yazıyorum ne yapmam gerekir bilgilendirirseniz çOk sevinirim. .S ŞEKLİNDE SEPTUM DEVİASYONU İZLENDİ .BİFRONTALDE SUBKORDİKAL BEYAZ CEVHERDE İSKEMİK GLİOTİK ODAK İLE UYUMLU T2FLAİR DE HİPERİNTENS GÖRÜNÜM İZLENDİ(KÜÇÜK DAMAR HASTALIĞI) .PARSİYELEMPTY SELLA GÖRÜNÜM İZLENDİ. .SAĞ MAKSİLLER SİNÜSDE RETANSİYON KİSTLERİ İZLENDİ.

26 Aralık 2013 20:08
Op. Dr. Ayhan Kara Doktora Sor

Op. Dr. Ayhan Kara tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube