Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Bel fıtığı kapalı ameliyat mümkünmü?

Merhaba hocam. Annemin bel fıtığı var mr sonucu...Vertebra korpus köşelerinde minimal osteofitler izlenmektedir.L1-L2, L2-L3, L3-L4 ve L4-L5 intervertebral disklerinde diffüz bulging izlenmiş olup tekal sak anteriordan hafif basılıdır.Nöral foramenler daralmıştır. L4-L5 intervertebral diskinde sol parasantral-foraminal alandan kraniale doğru migrasyon gösteren 10 mm çapında ekstrüde diske ait görünüm izlenmektedir.L4-L5 intervertebral diskinde sol parasantral-foraminal alandan kraniale doğru migrasyon gösteren 10 mm çapında ekstrüde diske ait görünüm izlenmektedir. Sol nöral foramen kaudalden daralmış olup spinal sinire bası izlenmektedir.

11 Nisan 2021 16:36
Op. Dr. Gülay Bozkurt Doktora Sor

Op. Dr. Gülay Bozkurt tarafından cevaplandı.

Bel kaymasi

Mrblar hocam ablamin agir bir yer kaldirma sonucu beli tutuldu cok kotuydu yuruyemiyirdu bile suan cok sukur iyi ama belinden dolayi egilemiyor cok doktora gorundu ama ameliyati tavsiye etmiyorlar fizik tedavi diyorlar sizce fizik tedaviyle duzelirmi bide 1.derece kayma var belde 2veya 3 degil bide ablam burda degil mardinde

22 Temmuz 2020 02:17
Op. Dr. Gülay Bozkurt Doktora Sor

Op. Dr. Gülay Bozkurt tarafından cevaplandı.

Belde ağrı

Meraba hocam bende belimde cok kotu elektrik çarpması gibi sinir ağrısi oluyor.bu yüzden mr cektirdim lakin doktorum mr də ciddi bir problem olmadığını soyledi ben vücut geliştirme yapmak istiyorum acaba yaparsam sahada kotulesirmi ?

17 Ekim 2019 23:27
Op. Dr. Gülay Bozkurt Doktora Sor

Op. Dr. Gülay Bozkurt tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube