Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Şiddetli Baş Ağrısı

Bir yakınım sürekli şiddetli bir ağrı çekiyor.Ağrının başının arkasından enseden vurduğunu söylüyor.Vücudun da uyuşma oluyor. Bazı zamanlar çenesi kilitleniyor, konuşamıyor, nefes alma da zorluk yaşıyor. Nöroloji uzmanlarına, beyin ve sinir cerrahlarına götürdük ama kimse ağrıya neden olan şeyi bulamadı. Psikolojik dediler. Şuan ilaç kullanıyor ama herhangi bir faydası yok. Ayrıca hipertansiyonu var. Acile götürdüğümüz zamanlar tansiyonunu ölçtükleri zaman 25'ler de çıkıyor. Tansiyonu düşürmek için bir kaç ilaç birde ağrı kesici serum verip geri gönderiyorlar. Kimse bir şey yapmıyor. Ne yapmamız gerek? Hangi doktora gitmemiz gerek lütfen yardımcı olun.

18 Şubat 2018 12:11
Op. Dr. Osman Arıca Doktora Sor

Op. Dr. Osman Arıca tarafından cevaplandı.

Bas agrisi

İyi günler hocam. Basimda bir agri var. Basimi öne egdigim zaman arka tarafimdan öne dogru bir basinc ve agri olusuyor. Sanki burnumdan kan ya da burnum akacak gibi ama hic bisey olmuyor. Bu beni yorgun halsiz düsürüyor hocam. Neyden kaynaklaniyor olabilir ?

24 Eylül 2017 18:24
Op. Dr. Osman Arıca Doktora Sor

Op. Dr. Osman Arıca tarafından cevaplandı.

baş ağrısı

Merhaba, 28 yaşında bir erkeğim. Yaklaşık olarak 17 senedir çeşitli aralıklarla baş ağrısı çekmekteyim. ilk 3-4 sene asprin ilacı, sonrasında minoset - parol gibi ilaçlar kullanarak bu ağrıyı kesiyordum Ancak, son 6 senedir majezik ilacını kullanmadan baş ağrım geçmiyor. Bilgisayar başında olduğum zaman da ağrıyor olmadığım zamanda ağrıyor, yemek saatimi geçirdiğim zamanda ağrıyor tok olduğum zamanda ağrıyor. Yani belli bir zamanı veya periyodu yok bunun. Bazen gece yarısı bile baş ağrısı yüzünden uyandığım oluyor. Konu hakkında nasıl bir yol izlemeli , hangi branş uzmanı ile görüşmemin faydalı olacağı ve hangi tetkikleri yaptırmam gerektiği hakkında sizlerden bilgi rica ediyorum. Bilgi ve ilginiz için teşekkür ederim.

19 Ekim 2015 15:07
Op. Dr. Osman Arıca Doktora Sor

Op. Dr. Osman Arıca tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube