Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hastalığım nedir?

Merhabalar, corona geçirdikten sonra vertigo benzeri şeyler yaşıyorum ama verdikleri ilaç 3 ay oldu kullanıyorum bir şeye fayda etmedi. Betaserc adlı bir ilaç kullanıyorum bu yaşadıklarımı hafifletti ama devamlı devamlı yaşıyorum sorunları. Sorunlarım şunlar; Ellerim ağrıyor sıkışıyormuş gibi sonra üşüme geliyor. Bunun dışında göz kararması baş dönmesi mide bulantısı elde ayakta uyuşma bazen başımın arka taraflarında aşırı bir ağrı girip çıkıyor. Kulaklarda doluluk hissi oluyor beynimi bir şey sıkıştırıyor gibi oluyor. Bunun için hangi bölüme gitmeliyim ne yapmalıyım? Damar tıkanıklığı olabilme ihtimali var mıdır? yoksa bu bendeki meniere hastalığı mıdır? hiç geçmek bilmiyor 1 hafta gidiyor sonraki hafta tekrar uğruyor bu sorunlar. Ayrıca d...

15 Kasım 2021 11:50
Dr. Öğr. Üyesi Nuri Serdar Baş Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Nuri Serdar Baş tarafından cevaplandı.

bacaklarımda iğne batma hissi

Merhaba , bacaklarımda (baldir bolgesinde ve diğer bölgelerde )var iğne batma hissi gibi ve bazen bu ağırı olduğunda kalbim gup gup hızlı atıyor gözlerim karariyor gibi , yürüdüğümde ve sanalyede oturdugumda ağrıyor dışarıya çıkamaz oldum doktora gittim kan değerlerim hepsi normal çıktı evde çok zaman geçiriyorum 21 yaşındayım sizce ne olabilir sinir sıkışması olabilirmi? Teşekkürler.

25 Nisan 2018 16:34
Dr. Öğr. Üyesi Nuri Serdar Baş Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Nuri Serdar Baş tarafından cevaplandı.

bas donmesi uyurken titreme ve kasilma

Slm hocam 23 yaşındayim basim donuyor kalbim çok hizli carpiyor donem donem uyurken tittiyorum ve kasildigimi hissediyorum nedeni ne olabilir aceba. Tesekkur ediyorum simdiden.

2 Ocak 2014 21:51
Dr. Öğr. Üyesi Nuri Serdar Baş Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Nuri Serdar Baş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube