Anatomi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Bacakta platin

Annem bacağında sıvısı bittiği ve yürüyemediği için platin takıldı sonra bir hafta kadar midesinde anestezi çıkmadı enfeksiyon var balgam atamıyor dediler oksijen sorunu yaşıyor dediler şimdi eve geldi ama asla yürüyemiyor.

8 Haziran 2018 19:52
Prof. Dr. Mete Edizer Doktora Sor

Prof. Dr. Mete Edizer tarafından cevaplandı.

Sol kol uyuşukluğu

Hocam annemin uludağa teleferiğe çıktıktan bi gün sonra sol kolu ve yüzünün solu uyuştu. Mrda sol kolunda ödem oluştuğu ve kemiklerin inceldiği söylendi. Bir de boynunda düzleşme ve fıtık var. Bunlar yüzde uyuşma yapar mı?

21 Kasım 2017 04:01
Prof. Dr. Rengin Kosif Doktora Sor

Prof. Dr. Rengin Kosif tarafından cevaplandı.

koter tedavisi

merablar hocam ben bu yıl mayıs ayında genital siğil teşhisi kondu vajinal ve makat bölgede olanlar yakıldı yakılan yerler boşluktu şuan top olmuş şekilde ve morarmış iyileşiyor anlamında mı ve yanık izleri var siğillerin tekrarlanmamısı için ne yapmam lazım

21 Temmuz 2017 11:29
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İmge Uslu Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İmge Uslu tarafından cevaplandı.

Fsh yüksek

Mrb hocam ben 2 yıldır evliyim çocuğumuz 1.5 yıldır olmayınca dpktora gittim fsh yüksek çktı 15.9 ilaç verdi bidahaki ay tekrar fsh ve amh isticem dedi bıesteron beta 25 galan verdi amh düşük çıkacağını sanmam o kadar kötü değil yumuryaların dedi ama yaş 28 35 yaş gb yumurtalar yaş avantaj dedi yolladı sizce çocuğumuz olurmu normal yollarla fsh korkuttu?

1 Mart 2017 12:40
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İmge Uslu Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İmge Uslu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube