Algoloji (Anestezi ve Reanimasyon) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

PROSTAT ILTIHABI ICIN OZON TEDAVISI

merhaba 42 yasındayım.yaklasık 4 aydır prostat ıltıhabı var.ozon tedavısı prostat ıltıhabında işe yarıyormu.bazen prostat agrısı olup gecıyor .bu bolgeye antıbıyotıkler cok fayda etmıyor sanırım.bırde depresyon ılacı cıpralex ve remeron kullanıyorum.ozon tedavısı sanırım depresyonada ıyı gelıyormus ama tereddutdeyım bılmedıgım bır durum.ozon tedavısının bır sakıncası varmı.bırde prostat ıcın kandanmı enjeksıyon yapılıyor soksa makatdanmı. tesekkur ederım

24 Kasım 2017 09:47
Prof. Dr. Arzu İrban Doktora Sor

Prof. Dr. Arzu İrban tarafından cevaplandı.

HUYsuz ayak sendromu

Merhabalar ; Hocam annemde huysuz ayak sendromu var. Karbonmonoksit zehirlenmesinden sonra olmuştur. Oksijen tedavisi gördü 2 ay boyunca fakat şikayeti devam etmekte. Ozon tedavisi yararlı olur mu ?

12 Ocak 2017 13:43
Prof. Dr. Arzu İrban Doktora Sor

Prof. Dr. Arzu İrban tarafından cevaplandı.

Ozon majör uygulama ve emboli

hocam merhabalar; Ben 3-4 yıldır majör özin uygulaması yaptırıyorum. Çok memnunum. Ancak kafama bir şey takıldı. Bu işlemler sırasında emboli atma olayı olabilir mi. Benim kanım alınıp ozonlandıktan sonra tekrar bana verilirken boruda zaman zaman hava kabarcığı görüyorum. Tek tük de olsa görüyorum. Bu hava kabarcığımıdır. Eğer hava kabarcığı ise emboliye neden olabilir mi. Yanıtlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

1 Ekim 2014 19:16
Prof. Dr. Arzu İrban Doktora Sor

Prof. Dr. Arzu İrban tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube