Sorularda Ara

Akupunktur - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Bulbusta Derin Ülser

Doktor bey merhaba şu raporun tam olarak meali nedir acaba korkmamiz gereken bir durum var mı ? Yaş 25 bu arada. Endoskopik Eritematöz Pangastrit + Bulbusta Derin Ülser + Deforme Pilor ve Bulbus. Kös gevşekliği. Medikal tedavi ve sonrasında tekrar bir endoskopi dedi doktorlar ama korkuyorum açıkçası sizin yorumunuz nedir. Saygılar sunarım şimdiden teşekkürler..

20 Şubat 2021 02:59
Dr. Hakan Ertok Doktora Sor

Dr. Hakan Ertok tarafından cevaplandı.

Boyun Ağrısı

Hocam merhabalar..Boyun Düzleşmesi ve kireçlenmesi var sol kürek kemiğim, sol kolum, başım çok ağrıyor doktor fizik tedavi verdi hiçbir iğne ilaç iyi gelmiyor.. Sol kolum kalkmıyor.. Manuel terapi mi daha hızlı iyileşme sağlar yoksa akupunktur mu ?? Teşekkürler..

19 Mayıs 2019 19:21
Dr. Hakan Ertok Doktora Sor

Dr. Hakan Ertok tarafından cevaplandı.

mide fıtığı

Hocam iyi günler. 1 ay önce mide fıtğı ameliyatı oldum. Diyaframa konulan yama ağrı yapıyor. Zamanla geçermi yoksa kalıcımı ? Teşekkürler.

5 Şubat 2019 10:08
Dr. Hakan Ertok Doktora Sor

Dr. Hakan Ertok tarafından cevaplandı.

bel fıtığı

BEL FITIĞI Hocam merhaba, Bana 1 sene önce bel fıtığı tanısı konuldu.İlaç kullandım daha sonrasında Fizik tedavi gördüm 20 gün.9 ay çok güzel bi şekilde geçirdim ağrılarım kalmadı.Şu 20 gündür belimde değil ama kalçadan bacağa doğru ağrılarım var ayakta fazla duramıyorum.tekrardan mr çekildim 2 doktorumuza sordum ameliyat dediler.Ama ameliyattan korktuğum için olmak yada olmamak arasında kararsız kaldım.Ayrıca sol bacakta kuvvet kaybı başlamış.MR sonuçlarımı sizinle paylaşmak fikirlerinizi almak isterim şimdiden çok teşekkür ederim iyi çalışmalar.. LOMBER LORDOZ DÜZLEŞMİŞTİR.L1-2,L2-3,L3-4 SEVİYESİNDE İNTERVERTEBRAL DİSKLERE KOMŞU END PLATOLARDA SCHMORİ NODÜL FORMASYONLARI MEVCUTTUR.L5-S1 SEVİYESİNDE İNTERVERTEBRAL DİSKİN SANTRAL POSTERİOR ...

22 Mart 2018 13:36
Dr. Hakan Ertok Doktora Sor

Dr. Hakan Ertok tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube