Sorularda Ara
Uzmanlar

Akupunktur - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Korku yenme

Merhabalar benim sorunum araba kullanmaktan korkuyorum.ehliyetim var ama yaşamış olduğum kaza sonucu araba kullanamıyorum.bunla ilgili tedaviniz varmi.yardımcı olursanız çok sevinirim.

16 Mayıs 2019 00:07
Dr. Sümeyye Taş Doktora Sor

Dr. Sümeyye Taş tarafından cevaplandı.

Ağır Depresyon hastasıyım

Merhaba hocam, ben İstanbul'dan yazıyorum 20 yaşından bu yana depresyon hastasıyım şu anda 39 yaşındayım kullanmadığım ilaç kalmadı psikoterapi, grup terapisi hatta Bursa'da bioenerji ve iki seans akupunktur tedavisi uygulandı ama hiçbir faydasını göremedim. Artık hastaneye gitmeyide bıraktım ve tahminen hastalığın son evresini yaşıyorum çünkü intihar etme girisimim hiç olmadı ama isteğim son zamanlarda bayağı artmış durumda. Yani açıkçası tamamen dibe vurmuş durumdayım hiç bir umudum ve beklentim kalmadı hayattan. bu hastalıktan kurtulma şansımı sıfır olarak görüyorum. Yardımcı olabilir misiniz , sizin uyguladığımız tedaviler yüzde yüz sonuç verir mi. Bu hastalıktan beni tamamen kurtarabilirmisiniz.

25 Nisan 2019 18:02
Dr. Sümeyye Taş Doktora Sor

Dr. Sümeyye Taş tarafından cevaplandı.

Depresyonda

Hocam Merhaba ben 3 yıldır depresyon tedavisi görüyorum 6 ay önce ilacı bıraktım şimdi yeniden atak geçirdim 3 aydır ilaç kullanıyorum ama çok kötüyüm ruhsal çöküntü umutsuzluk və can sıkıntısı var ayrıca yemek yiyemiyorum tms tedavi si uyguladım bir işe yaramadı bana yardımcı olursanız sevinirim

16 Nisan 2019 10:18
Dr. Sümeyye Taş Doktora Sor

Dr. Sümeyye Taş tarafından cevaplandı.

Çocuk için hipnoz

Merhaba Sümeyye Hanım, 10 yaşındaki yeğenim ve 17 yaşındaki oğlumun yeme isteği çok fazla, sonucunda kilo sorunumuzda var. Özellikle tatlı yeme istekleri konusunda hipnoz yapılabilir mi? Ya da öneriniz ne olur?

6 Nisan 2019 15:48
Dr. Sümeyye Taş Doktora Sor

Dr. Sümeyye Taş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube