Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Dış ağrısı

Merhabalar hocam.Ben 18 yaşındayım ve e15 deki dolgum kırıldı ama ağrı yapmıyor e16 daki dişim dolgulu ama ağrı yapıyor doktora gittim ve kanal yapilmasi gerektiğini söyledi sizce ne yaptırmalıyım hocam kanal tedavisinde güvenilir bir şekilde olmasını istiyorum okulum olduğu için burada yaptiramiyorum hangi tarihleriniz arasında müsaitseniz acaba.Rica etsem öğrenebilir miyim?

3 Şubat 2020 01:57
Dr. Dt. Okhan Oral Doktora Sor

Dr. Dt. Okhan Oral tarafından cevaplandı.

Bilinmiyor

Merhaba.kanal tedavi yapilmis olan disimde iltihap olustu..iltihap disariya vurdu bu nedenle agri yapmiyor fakat iltihapta gecmiyor.ozel hastanede kanal tedavisi yapilmis olan disimin durumunun iyi fakat kokuyle islem yapilmasi gerektigini soyledi ayni zamanda da ordaki bosluga bir sey yerlestirilcekmis . Bundan dolayi bi ucret odemem gerekiyor fakat devlet hastanesinde bu yapilabiliyor mu ve ucretsiz mi ?

10 Şubat 2018 23:34
Dr. Dt. Okhan Oral Doktora Sor

Dr. Dt. Okhan Oral tarafından cevaplandı.

Ön dişte kist

İyi günler doktor bey yaklaşik 5yıl önce düşüp öndişim kırılmıştı ve 2yıl sonra dolgu yapıldı dolgu düştü sonra dan ön dişimde kist olduğunu öğrendim fakat zamanım olmadığı için gidemedim diş kanallarını temizletm fakat ağrım çok oluyo arada ve 22yaşında olmama yağmen 4dişimi kaybetim çok sağlıksız lar napmamlazım şimdiden tşk ederim.

19 Kasım 2017 03:14
Dr. Dt. Okhan Oral Doktora Sor

Dr. Dt. Okhan Oral tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube