Sorularda Ara

Acil Tıp - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kaza Geçirdim

Merhabalar. Bugün Scooter sürerken bana araba çarptı ilk etkiyle hiç bir şey olmamış gibi hissettim fakat sağ göğüsüm acımaya başladı darbe aldığın için olduğnu düşünüyorum ama bir sıkıntı var mıdır ve doktora görünmeli miyim?

25 Ağustos 2021 19:42
Dr. Fatih İbiş Doktora Sor

Dr. Fatih İbiş tarafından cevaplandı.

Alnında şişlik

İYİ GÜNLER MERHABA ÇOK ACİL BİR DURUM OLDUĞU İÇİN BÜYÜK YAZIYORUM KUSURA BAKMAYİN BUNDAN 3 SENE ONCE TAM ALNİMA Bİ DARBE ALMİSTİM KESİLMİSTİ ALNİM DOKTORA GİTMEDİK GECTİ GİTTİ DERKEN O ZAMANDAN BU ZAMANA SUREKLİ BUYUYEN Bİ SİSLİK KALDİ ELİMLE DOKUNDUGUM ZAMAN AYNİ KEMİK GİBİ SERT Bİ SİSLİK GORUNUSUMU COK ETKİLİYOR BU KİS HELE COK DAHA BUYUDU NE YAPMALİYİM Bİ ONERİNİZ VARMİ LUTFEN

4 Haziran 2019 18:13
Dr. Fatih İbiş Doktora Sor

Dr. Fatih İbiş tarafından cevaplandı.

çocuğum olur mu?

Merhaba Hocam, Adım 1973 doğumluyum geç evlilik yaptım. Evlendikten sonra sol tüpümde dış gebelik oldu ve sol tüpüm alındı.4 ay sonra Memorial hastanesinde 3 defa Tüp bebek denemesi yaptık ve 3 deneme de de özürlü diye sevk yapmadılar çünkü ben özürlümü değil mi diye test istedim. Sonra 4.denme Medicana hastanesinde yapıldı o da sevk edildi ancak gebelik oluşmadı. bana söylenen yaş dan dolayı hiç sağlam çocuk olmaz. yumurta sayım hep 6,6,5 4 olarak toplandı son denemem 4 ay önceydi. adetlerim düzenli 28 günde bir oluyorum. Yumurta ve diğer değerler yaşıma göre iyi çıkıyor deniliyor.

12 Temmuz 2018 15:40
Dr. Fatih İbiş Doktora Sor

Dr. Fatih İbiş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube