Nahide hocam merhaba :) İsmim Berkay, 16 yaşındayım Ordu'da yazıyorum. Canımı sıkan bir problemim var görüşleriniz benim için önemli cevaplarsanız sevinirim. 1.5 2 Ay önce sağ yanağımda gözüme yakın yerde 4 tane küçücük kabarcık çıktı. Kremler sürdüm.(Fito,fucicort,travazol,teramycine) Kendi başıma sürmemem gerekiyordu biliyorum. Ben bunları sivilce sandım ama bi türlü kaybolmadılar. Biraz oynadım kan falan akıttım o kabarcıkların içi boşalsın diye. Şimdi hem kabarcıklar var hemde eskisi gibi zaman zaman kızarıyor. Beni çok üzüyor bayramdan sonra bir dermatologa göstereceğim. Hocam bu kızarıklığı ve kabarcığı nasıl geçiririm. Şu sıralar göğüs aramda da çıkmaya başladı. Fakat yüzüm daha önemli. Contractubex sürüyorum sizce zararı olur mu ? Krem sürüyorum kızarıklık gidiyor tekrar geliyor anlamıyorum hocam. Bayramınızı samimiyetle kutluyorum sağlıcakla kalın :) Resimler ; http://i.hizliresim.com/B0l7v9.png (Şu anki hali) http://i.hizliresim.com/d2YgB4.png ( 1 hafta önce ) http://i.hizliresim.com/XoORbk.png ( 2 hafta önce ) http://i.hizliresim.com/PoXJzd.png ( 3 hafta önce ) http://i.hizliresim.com/ylbZvN.png (1 ay önce) http://i.hizliresim.com/6k3W19.png (1.5 ay önce krem sürdükten sonrası tekrar kızarıyor )
BERKAY MERHABA BUNLAR SİVİLCE GİBİ GÖRÜNÜYOR GERÇEKTEN ANCAK KULLANDIĞIN İLAÇLARIN HİÇBİRİ SİVİLCE İLACI DEĞİL. MANTAR İLAÇLARI, EKZEMA İLAÇLARI , ANTİBİYOTİK VE KORTİZONLU KREMLER SÜRMÜŞSÜN. BUNLAR ZATEN SİVİLCEYE İYİ GELMEZ. DOKTOR MUAYENESİ İLE EN UYGUN OLAN İLACI BAŞLAMAN DOĞRU OLUR. ACELE ETME TEDAVİ BAŞLANINCA DA HEMEN GEÇMEZ. EN AZ BİRKAÇ HAFTALIK SÜRE GEREKLİ.
Sevgili hocam gerçekten çok rahatlattınız. Mesajınızı cilt doktoruna giderken okumuştum. Doktor hanım da akneye benziyor dedi. Nadixa adlı krem yazdı. Sabah ve akşam birer defa yüzümdeki ve göğsümdeki yaralara sür, 15 gün sonra kontrole çağırdı. Sonucu sizle paylaşırım. SAĞLICAKLA KALIN :)
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.