ÖS
Soru Sahibi
14 Ekim 2014 11:11

yanık lekesi

dr hanım merhaba .ıkı bacagımda 3 ay önce kaynar sudan dolayı 2. derece kısmen derın yanık oluştu..tenım esmer.fakat bu lekeler aılacagına gıttıkçe koyulaştı..şu an tum yanık alanı sıyaha yakın lekelenmeler mevcut ..sızce bu lekeler geçermı geçerse kaç ay daha tedavı ıçın beklemem lazım?..ayrıca maıl adresı varsa resım yollayabılırım?

0
3 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (3)

Merhaba, Geçmiş olsun. Tahmin ediyorum artık cildinizin dokusu iyileşmiş, ancak cilt renginizden dolayı ,bir de yanık yazın olduğu için fazlaca koyulaşma olmuş. artık leke tedavisine başlayabilirsiniz. Arzu ederseniz banuserbes@yahoo.com.tr adresine fotoğrafınızı gönderebilirsiniz, öneride bulunabilirim.

15 Ekim 2014 12:40
ÖS
Soru Sahibi

dr hanım maıl adresınıze resım yolladım bakmanız mumkunmu cevabı maılle yazarsanız sevınırım..çok tşklrt

15 Ekim 2014 22:24

mailinize bakabilirsiniz.

15 Ekim 2014 23:01
ÖS
Soru Sahibi

doktor hanım malime cvp vermıştınız çok tşk ederım..bacaklarımda oluşan yanık için leke açıcı olarak hangı kremı önerırsınız acaba?

16 Ekim 2014 11:16

BU SORUYA MAİL YOLU İLE YANIT VERMİŞTİM.

17 Ekim 2014 14:27
Uzm. Dr. Banu Serbes Kural
Uzm. Dr. Banu Serbes Kural Dermatoloji

Yazar toplam 726 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
İsotrexin kullaniyorum Uzm. Dr. Banu Serbes Kural
Atopik dermatit? Uzm. Dr. Banu Serbes Kural
6 YILDIR BİTMEYEN KAŞINTI Uzm. Dr. Banu Serbes Kural
Ayak tabaninda kahverengi leke Uzm. Dr. Banu Serbes Kural
Dermatoloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Uzm. Dr. Kadir Kaya
Uzm. Dr. Kadir Kaya Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube