Hocam Merhabalar, yaşım 23. on gün önce sol taraftan varikosel ameliyatı oldum fakat ağrılarım devam ediyor ve dikiş çevresi sol bacağımın kesiştiği yer hala uyuşuk duruyor. Sol testisimde ara ara sarkmalar oluşuyor şişlik yok. Sarktığında ise alt ucuna dokunduğumda acı hissi uyandırıyor. Hassasiyet arttı. Bu normal midir?
Ameliyata bağlı bu şikayetleriniz normal kabul edilir. 3 ay sonra doktorunuza kontrole gitmeyi öneririm
Hocam teşekkür ederim. Peki ne zaman geçer bu hassasiyet. Ayakta otururken dokununca acıyor sol testisim. Tilac ve texef ilaçlarım bitti. Epididimitle bir alakası olabilir mi ağrının hassasiyetin. Bir de dikişlerin etrafı halen uyuşuk durumda fakat elleyince acı gibi his hissediyorum. Bunun nedeni nedir?
1ayı bulabilir hassasiyetin geçmesi. Eğer kızarıklık be yüksek ateş varsa doktorunuza gidiniz. Uyuşukluğun geçmesi de 6 ayı bulabilir.