tb
Soru Sahibi
22 Temmuz 2017 01:49

siğil rahatsızlığı

Sezai hocam merhaba, Makat bölgemde 3-4 adet sivilce tarzında şeyler var. Ayrıca makatın yaklaşık 2-3 cm içerisinde kalın bağırsağa doğru yaklaşık 3-4 mm çapında üzeri bütürlü birşey var. Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz hocam. HPV olabilir mi? Ayrıca kendimi bildim bileli penisimde de artmamakla beraber sivilce tarzı oluşumlar var. Fakat sayısal olarak 3-4 adet falan. Hocam cevabınız için şimdiden teşekkürler.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)
Prof. Dr. Sezai Leventoğlu
Prof. Dr. Sezai Leventoğlu
Genel Cerrahi , Proktoloji

Bir genel cerrahi uzmanı tarafından muayene olmanızda fayda olacaktır Batuhan bey. Bu konuda anlattıklarınız ile yorum yapmak yeterli olmayacaktır. Sevgiler... Prof. Dr. Sezai Leventoğlu www.sezaileventoglu.com sezaileventoglu@hotmail.com twitter.com/Dr. Sezai Leventoglu (*** *** ** (Muayenehane Tel & Fax) (*** *** ** (Asistan Dilek hanım mobil tel)

22 Temmuz 2017 14:46
tb
Soru Sahibi

Hocam, makat kenarında sivilce tarzı ve makat içinde 3-4 adet sivilce tarzı üzeri bütürlü şeyler ayrıca penisimde küçüklükten beri olan sivilce tarzı şeyler için gittiğim op. dr HPV deyip yakılması gerek şu kadar para verirsen yakarız dedi. Sonra prof. dr. Burçin KUTLAY hocaya gittim. Hiçbir şey yok. Basurun var. Linea dentata dedi. Penis içinde HPV falan değil dedi. HPV olsa bariz belli olur dedi. Kafam karıştı hocam. Hangisine inanacağım konusunda. Yardım edin lütfen. Ne yapayım.

25 Temmuz 2017 12:47
Prof. Dr. Sezai Leventoğlu
Prof. Dr. Sezai Leventoğlu
Genel Cerrahi , Proktoloji

Tanınızda aksayan birşeyler var Batuhan bey. Sorun devam ediyorsa günübirlik bana ulaşmanız gerekiyor. Ulaşamazsanız yakınınızdaki bir proktoloji uzmanından üçüncü görüş almanızı öneririm. Doğru tedavi stratejisi ile sorununuz süratle ve komplikasyonsuz çözülecektir. Sevgiler, Sevgiler... Prof. Dr. Sezai Leventoğlu www.sezaileventoglu.com sezaileventoglu@hotmail.com twitter.com/Dr. Sezai Leventoglu (*** *** ** (Muayenehane Tel & Fax) (*** *** ** (Asistan Dilek hanım mobil tel)

27 Temmuz 2017 09:48
Prof. Dr. Sezai Leventoğlu
Prof. Dr. Sezai Leventoğlu Genel Cerrahi , Proktoloji

Yazar toplam 6126 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Anal fisur Prof. Dr. Sezai Leventoğlu
Anal fisur Prof. Dr. Sezai Leventoğlu
Makat ve diskilama problemi Prof. Dr. Sezai Leventoğlu
Makat rahatsızlığı Prof. Dr. Sezai Leventoğlu
anüste yanma, kaşıntı ve acı Prof. Dr. Sezai Leventoğlu
Proktoloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube