BS
Soru Sahibi
14 Aralık 2016 12:44

prostat iiacına bağlı burun tıkanıklığı

Hocam prostat büyümesi için ilaç kullanıyorum.Fakat kullandığım ilaçlar burun tıkanıklığı ve kuruluğu yapmakta geceleri rahat nefes alamadığım için uyku düzenim bozulmaktadır.Ayrıca gece horlamalar başladı.İlaç değiştirdim ondada aynı şikayetler oldu.İlacı bıraktığım zaman şikayetler düzeliyor.Yukarıdaki şikayetlerin olmayacağı bir ilaç tavsiye edebilir misiniz. Teşekkürler.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Süleyman bey merhabalar; Hangi ilaçları kullanınca bu şikayetlerinizin olduğunu yazabilirseniz daha faydalı tavsiyelerde bulunabilirim. Geçmiş olsun.

21 Aralık 2016 10:48
BS
Soru Sahibi

Hocam ilaç ismi belirtilmesin denildiği için o zaman isim yazmamıştım.4 senedir prostagood kullandım.Yaklaşık 2,5 ay önce Doktor tarafından XATRAL XL 10 mg başlatıldım. O günden beri burun tıkanıklığı ve kuruluğu başladı.Rahat nefes alamadığım için de gece horlamalarım başladı.Geçen hafta tekrar başka bir uzman Doktor a durumu anlattım bu sefer UROREC 8 mg. başladım Yalnız Urorec e başlamadan 3 gün ilacı bıraktım burnumda düzelme başladı. Urorec ten 1 gün içtim anında burun tıkanıklığı tekrar başladı. Onun için sizden burun tıkanıklığı yapmayan başka bir ilaç önermenizi istiyorum.Cevap verebilirseniz memnun olurum.Teşekkürler.

21 Aralık 2016 12:03

PSA değeriniz normal ise Avodart 0.5 mg kullanabilirsiniz.(1x1)

21 Aralık 2016 12:21
Op. Dr. Yılmaz Salatan
Op. Dr. Yılmaz Salatan Üroloji

Yazar toplam 105 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Penis Kısalığı Op. Dr. Yılmaz Salatan
batma hissi Op. Dr. Yılmaz Salatan
Penis buyutme amiliyati Op. Dr. Yılmaz Salatan
Penis te iz Op. Dr. Yılmaz Salatan
Peniste et kaldı Op. Dr. Yılmaz Salatan
Üroloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube