Hocam merhabalar ben bu sabah 20/04/2018 baş parmağımı permatikle kestim uyuştu.Sonra acil doktoruna gösterdim dikiş atılacak dedi 4 tane dikiş attılar.Ama parmağım hâlâ uyuşuk yardımcı olursanız sevinirim.
Uyuşukluk hiç geçmiyorsa sinir kesisi olabilir. Muayene olup gerekiyorsa ameliyat öneririm
Hocam Tekrardan Merhabalar? Dikişten 17 gün geçti dikişlerim alındı çok şükür ama parmağımın bir tarafını hissediyorum ama öbür tarafı fazla hssetmiyorum bu durumu hemsireye sordum 1 haftada geçer dedi sizce geçecek mi hocam? Yani parmagin sol tarafına elleyince kabuk gibi hissediyorum nedenini söyleyebilirseniz sevinirim.:))
Cevabım yine aynı
Hiç geçmez mi peki?
Ahmet bey buradan size son kez yazıyorum sürekli yazışamayacağım. Mail yoluyla tanı ve tedavi mümkün değil. Evet, traş bıçağı ile sinirin yaralanması pek kolay birşey değil. Ama yaralanıp yaralanmadığını mail yoluyla anlamam mümkün değil, muayene olmanız lazım. Bazen muayene sonrasınsa da kararsız kalıp görebilmek için açıp bakalım diyoruz. Tedavi ise sinir kesikse dikilerek oluyor. Yani mikroskop altında bir ameliyattan bahsediyorum. Geçmiş olsun