30 yaşındayım 03 aylık hamileyken mesane tümörü aldrdm patoloji raporu şöyle degışci epitel hücreli karsinm hıstolojık grade 2 (who ısup 2004 )yuksek grade büyüme genelde ekzofıtık kısmen endofıtık lamina ve kas inovasyon görülmedi sonrasında sadece takıp edıldı nuks yok sizce nasıl tedavı olmalyım?
merhabalar ameliyat olalı ne kadar oldu?, tümör boyutu ne kadardı? 3. ay kontrol sistoskopisini yaptırdınız mı? bu soruları cevaplarsanız görüşümü bildirebilirim.
Merhaba 2016 nisan 13, te ameliyat oldum 9 ay oldu temmuz ve ekim ayinda iki defa sistoskopi yapildi nuks yok dendi 6 ay sonra tekrar dediler tumor boyutu 2 cm dediler yorumlarsanz cok sevinirim.
MERHABALAR YİNE TÜMÖR OLUŞTUYSA TUR YAPILMALI VE NÜKS ETME RİSKİNE KARŞI ERKEN DÖNEMDE MESANE İÇERİSİNE KEMOTERAPİK AJAN VERMEK GEREKİR. GEÇMİŞ OLSUN