Merhaba hocam 2 hafta önce urolojiye gittim idrarda değerler yüksek çıktı bel soğukluğu olmuşum totredox ve 1 adet iğne verdi ağrı kesildi sadece idrar yaparken yanma var biraz da penisim ağrır uyuşur gibi oluyor doktor bu ilaçları kullan tekrar gelmene gerek yok dedi bir süre ilişkiye girme dedi yanma var acaba uzun mu sürüyor iyilesmesi
Geçmiş olsun, normalde bu ilaçlar oradaki enfeksiyon yapan bakterilerini yok etmek için yeterli, ancak şikayetler bazen uzun sürebiliyor, hatta bazen şikayetler geçse bile ileride tekrarlayabiliyor, bir süre beklemeni tavsiye ederim, şikayetin geçmezse tekrar doktora başvurmalısın.
Sagolun hocam yanma geçmediği için aynı doktorun yazdığı totredox ilaca benzer monodoks aldım kullanıyorum sıkıntı olurmu iş yerinde calistigim için izin alma imkanım çok zor oluyor kimseye de derdimi anlatamadım sizden yardım istedim condom dahil olsa yemin ettim ilişkiye girmemeye birde condom ne kadar sağlıklı oluyor buluşacağı zaman condom dan gecmezmi
Geçmiş olsun, Kullandığın ilaç bu iş için uygun, hatta birinci kutu sonunda şikayetin tam geçmezse, bir kutu daha kullanabilirsin. Ancak 3. kutuyu kullanma. Kondom bel soğukluğu gibi cinsel yolla bulaşan hastalıkların birçoğunda %99 güvenlidir. Ancak HPV gibi bazı hastalıklardan korumaz. İyi günler.