Öncelikle merhaba. 16 yaşındayım lise öğrencisiyim. İlk olarak kelimeleri yazmada dönem dönem zorluk yaşıyorum kelimelerin içindeki harflerin yerlerini istemsiz bi şekilde degistiriyorum. Yön duygumda pek yok yani sağımı solumu karıştırabiliyorum. Kelimeleri yazarken bazen hangi harfin yazılacağını bilsemde 1 kaç seferde anca yazıyorum. Ben ayriyetten Haşimato hastasıyım da acaba buna bağlı mı yoksa başka bir sorun mu var kendime öz güvenim pek kalmadı algıda yavaşlama yaşıyorum sanki. Disleksi bozukluğunun da belirtilerinin büyük bir kısmını göstermiyorum ama Bu durum notlarımda da düşüşe sebep oluyor. Nedenini açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler^^
Merhab geçmiş olsun Suzan hn hashimato hastalığının kontrollerini yaptırıyomu sun?. Dikkat eksikliği bir çok nedenden kaynaklanabilir. depresyon anksiyete yada sadece günlük hayattaki sıkıntı ve streste bunlara neden olabilir. Bunların bir hastalık olup olmadığını ayırd etmek için bir uzmandan profesyonel yardım almanızda fayda var.
Haşimato için düzenli kontrollerimi yaptırıyorum. Ellerimde uyuşma ve titreme kalbim sıksık çok hızlı atıyor. Sürekli bi sinirlilik halim var. Genel olarak kötü bi şey olacak gibi hissediyorum. Bazen nefes alamıyorum bu nedenle. Daha çok lise dönemi böyle geçer diye çok üstlememiştim. Kalp grafikleri çekildiğimde temiz çıkıyolardı. Önerileriniz için teşekkür ederim?
rica ederim