KC
Soru Sahibi
21 Ağustos 2015 23:33

Kedimin gözünde akıntı

İyi geceler.Benim 2 yaşında dişi bir kedim var.Kedimin gözüne 2 ay önce kardeşim yanlışlıkla çarpmış ve gözünde ışığa tepkide azalma vardı ve hafif bir kan geldi.Internetten fotografını gönderdiğim veteriner antibiyotik bir göz damlası Tobrex önerdi.Bende 1,5-2 hafta gözü normal gözükene kadar kullandım.Bu süreçte gözünden akıntı geldi ve ben bunu iyileşme sürecinin bir parçası olarak yorumladım.Damlayı kullanmayı bırakmama rağmen gözünde çapaklanma oldu. Normalde gözünde nadiren olur ve temizlerdim ama her gün oluyordu.Şimdi gözünün içinde mukusa benzer birsey çıkıp duruyor ve ben temizliyorum.Profil fotoğrafımda kedimin gözündeki şeyi görebilirsiniz.Gözünün hemen baş kısmında ve hep oradan çıkıyor.Lütfen yardımcı olun.Kedimin gözü daha iyileşmemiş mi ? Damlaya devam mı edeyim?Damla mı ağır gelmiş ? Yoksa o çarpma çok daha ağır birşey mi yapmış ? Lütfen yardım edin çok endişeliyim.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Merhaba göz enfeksiyonlarını tarifle ya da fotoğrafa bakarak çözemeyiz ayrıntılı göz muayenesi gerekli,özellikle gözde zaman en büyük kayıptır enfeksiyon devam ediyor olabilir,en kısa zamanda veteriner hekime muayene ettirmelisiniz,geçmiş olsun.

22 Ağustos 2015 10:28
KC
Soru Sahibi

Benim sorumu çabuk cevapladığınız için teşekkür ederim.Kusura bakmayın ben de biliyorum internetten fotoğraf gönderip de olamayacağını ama yine de ben bir denemek istedim.Çünkü kedim kutuya girmekten nefret ediyor ve savaş veriyoruz kutuya koymak için. Dediğiniz gibi veterine götüreceğim. Teşekkür ederim.

22 Ağustos 2015 13:56

Rica ederim eve gelipte hizmet veren meslektaşlarımız var,araştırabilirsiniz iyi günler

22 Ağustos 2015 14:28
Vet. Gülümse Girgin
Vet. Gülümse Girgin Veteriner

Yazar toplam 56 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Köpek Mamasının içine Protein Vet. Gülümse Girgin
Köpeğimiz hastalık kaparmı? Vet. Gülümse Girgin
Irklar ve Melezleri Vet. Gülümse Girgin
Köpek Hastalıgı Tedavi HK Lütfen Vet. Gülümse Girgin
Süt gelmeme Vet. Gülümse Girgin
Veteriner İle İlgili Diğer Uzmanlar
Vet. Alper Akın
Vet. Alper Akın Veteriner
Vet. Kemal Ertek
Vet. Kemal Ertek Veteriner
Vet. Onur Özsever
Vet. Onur Özsever Veteriner
Facebook Twitter Instagram Youtube