http://hizliresim.com/B0B1Rj 11 aylık kardeşimi 2 gün önce ateş şikayetiyle acile götürdük ve doktor bademcik iltihabı olduğunu söyledi vücudunda hafif döküntüler vardı ateştendir dedi duocid 40 ml antibiyotik ve calpol-pedifen ikilisini vermemizi söyledi. Dün döküntüler çok arttığı için tekrar acile gittik ve kızıl olabilir dedi ya da ateştendir fitil de kullanın dedi. Söyledikleri tüm ilaçları kullandık ama bugün iyice arttı başka bir hastaneye gittiğimizde su çiçeği dedi. Boğazı çiçekten olduğu için antibiyotik kullanmayın dedi. Kaşıntısı için Deloday şurup verdi. Sizce bu nedir kızıl mı ateşten mi su çiçeği mi başka bir şey mi? Bu tedavi yeterli olur mu? Ve son sorum fitilin homosexual yaptığı ile ilgili iddaalar var bu ne kadar doğru?
DUOCİD BAZI ÇOCUKLARDA DÖKÜNTÜ YAPABİLİR. DÖKÜNTÜLERİN SEBEBİNİN İLACA BAĞLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. FİTİLLERİN HOMOSEXÜEL YAPMA GİBİ BİR RİSKİ YOKTUR.
Şehirdışındaydık dönünce kendi doktoruna götürdük başında ve yüzünde olmadığı için el ayak hastalığı olduğunu söyledi zovirax 400 ml, ağız sprey- çinko-vitamin-d vitamini yazdı. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? İlginiz için teşekkür ederim. :)
MUAYENE HER ZAMAN DAHA KIYMETLİDİR. FOTOĞRAFLA YORUM YAPMAKTAN O YÜZDEN DOKTORUNUZUN MUAYENESİNE GÜVENİYORUM. BU YAŞTA EL- AYAK-AĞIZ HASTALIĞI DA SIKLIKLA GÖRÜLEN BİR ŞEY VE DÖKÜNTÜLERİNİN ÖZEL BİR GÖRÜNÜMÜ VAR. MUAYENEDE DOKTORUNUZ BUNU FAKRETTİYSE ONA GÖRE TANI KOYMUŞTUR. TEDAVİYE DOKTORUNUZUN ÖNERDİĞİ ŞEKİLDE DEVAM EDEBİLİRSİNİZ. GEÇMİŞ OLSUN.