Hocam mrh. 29 gunluk bebegimiz 2 3 gundur kakasini yapamiyor cok sancisi var aglamaktan katiliyor nefesi tikaniyor galiba gazida var acile goturduk lağman yaptilar kakasini yapti sumuksu yesildi fakat simdi gene yapamiyor lagmanda yapmak istemiyoruz napalim.
Merhaba,birkaç damla zeytinyağı verebilirsiniz.
Hocam mrh. 3 aylık bebeğimizde 1 aydan fazladır geçmeyen pamukcuk var doktora götürdük mikostatin damla verdi fakat 1aydır kullanıyoruz 2. Şişeyi yarıladık hala geçmiyor azalır gibi oluyor gene çoğalıyor birde azını silmek için Andorex verdi doktor gene geçmiyor bunu tedavi etmemiz için başka ilaç ve yöntem varmi birde mikostatini dediğim gibi 1 aydır kullanıyoruz bebeğe zararı olurmu.
Merhaba,zararı olmaz.doktorunuza muayene olmanızı öneririm.Belki farklı bir ilaç önerebilir.Biz hastayı muayene etmeden yorum yapamıyoruz.