Hocam kafamın tam üst kısmı dokununca acıyor sanki yeni vurmuşum gibi. Ergenlik döneminde çok sakardım. Düşerdim çarpardım. Açık Pencerenin sivri yerine hatta bigün işyerinde bir bölüm vardı tavanı alçak eşiği yüksek orda kafamı tavana vurup yığılmıştım yere hemen röntgen çekilmişti temiz çıktı. Ne bileyim şimdi durup dururken tam tepem ağrında onlar geldi aklıma bi hasar mı var bende acaba? Yoksa çok stresli bir hayatım var erken menapoz dönemi geçiriyorum FSH 62 çıktı yaşım 35. Bu kafamdaki ağrı neyle ilgilidir . Arada bir buz koyuyorum sanki rahatlatıyor ama dokunamıyorum çok acıyor. Yüksek yastıkta yatıyorum ayaklarımı minderle destekleyip. Yanlış mı yapıyorum ?
TRAVMAYA AİT O ANDA HASAR YOKSA SONRA ORTAYA YENİ BİR PROBLEM ÇIKMAZ. bEYİN İLE İLGİLİ OLMA İHTİMALİ ZAYIFTIR. STRES VE SIKINTIYA BAĞLI OLABİLİR. İÇİNİZ RAHATLATMASI AÇISINDAN BEYİN MR ÇEKTİREBİLİRSİNİZ.
Teşekkür ederim hocam, sizi dinledim beyin MR çektirdim temiz çıktı. Dediğiniz gibi strese bağlıydı herhalde, maşallah artık acımıyor. Umarım bi daha da acımaz.
GEÇMİŞ OLSUN