Soru Sahibi
2 Temmuz 2015 17:08

idrarrımda kan çıkıyor

çeşitli doktorlara göründüm. başkentteki doktor PIYELOSEPTYL 30 KAPSUL,AVODART 0.5 MG.30 YUMUSAK KAPSUL verdi ve bir ay boyunca günde 1.5-2 litre su içmemi söyledi.dediği gibi suyu bir ay boyunca içtim kontrole gittim idarda kan görünmedi lakin geçenlerde ılgın devlet hst başka rahatsızlığımdan gittim yapılan idrar tahlililnde idrarımda yine kan çıktı ne öneriyorsunuz tşkler.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Merhabalar Öncelikle Geçmiş olsun; Kan neden geliyor anlamak için araştırma yapmak lazım. Kan gelmesi hasatlık değil bir hastalığın belirtisidir. teşhis için neler yapıldı. Taş, kum, üşütme, iltihap olabileceği gibi tümör olabilir. Teşekkürler http://www.dralihatay.com Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

2 Temmuz 2015 17:58
Soru Sahibi

hocam ilginiz için teşekkür ediyorum.en kısa zamanda önceden yaptırdığım tetkikler ile size gelmek dileği ile iyi çalışmalar dilerim.

8 Temmuz 2015 00:07

Merhabalar Öncelikle Geçmiş olsun; Kendinize iyi bakın. Teşekkürler http://www.dralihatay.com Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

9 Temmuz 2015 15:00
Op. Dr. Ali Hatay
Op. Dr. Ali Hatay Üroloji

Yazar toplam 160 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
böbrek ağrısı Op. Dr. Ali Hatay
İdrar sonrası yanma Op. Dr. Ali Hatay
Kasıktan gelen ses Op. Dr. Ali Hatay
Üroloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube