endeskopi raporu: özafagus mukozası ve lümeni normaldi. Z çizgisi 38 cm'de geçildi. Fundus,korpus ve antrum mukozası hiperemikti. Mide açlık sıvısı safralı,retrofleksiyonda kardiya endoskopu iyi kavramakta ve mukozası normaldi.Pilor forme ve santralize idi.Bulbus forme ve mukozası normaldi.Postbulber duodenum normaldi. Antrumdan patoloji alındı Bu sonuç nedir? patoloji 20 gün oldu hala çıkmadı patoloji sonucunda kanser olup olmadığım mı çıkacak aceba? aklım hep orda neden gecikir sonuç?
Merhabalar; patolojiyi bekleme amacı şu an için kanser değil. Geç çıkması hastanenin veya merkezin yoğunluk durumu ile ilgili olsa gerek. Lakin kimi zaman daha detaylı içinde beklenebiliyor.
Cevabınız için çok teşekkürler istanbul eah samatya da yaptırdım çok yoğun bi hastane zaten ama daha detaylı için beklenebiliyor derken hocam?
.