gn
Soru Sahibi
11 Mayıs 2015 15:23

eline geçeni atıyor

mrb hocam 19 aylık kızım,gözümün içine baka baka eline geçeni aşağıya atıyor. nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum.pekiştirmek istemiyorum . hayır dediğimi inadına yapmaya başladı. yapmaması gerktiğini nasıl öğreticem? ne yapayım?liütfen bana yol gösterirseniz sevinirim?

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Bulunduğu yaş itibariyle normal karşılanabilir ancak siz mutlaka onunla oyun oynayın. Sanırım ona fazla vakit ayırmıyorsunuz. Çocuğunuzun temel bakımını gerçekleştirmekte bir sorun yaşadığınızı sanmıyorum ama unutmayın ki onunla oyun oynamak, daha doğrusu kaliteli vakit geçirmek de onun için ruhsal bir gıdadır.Attığı eşyaların çıkardığı ses ve sizin tepkiniz onun için eğlenceli olabilir. Kaliteli oyun oynadığınızda sizi geren bu oyunundan vazgeçecektir.

14 Mayıs 2015 15:06
gn
Soru Sahibi

Teşekkürler hocam. Çalıştığım için sadece akşamları gorusuyoruz. Yetmiyor çocuğa. Daha fazla zaman ayiracagim umarım düzelir..

14 Mayıs 2015 15:17

Zamanın uzunluğu önemli değil...Geçirdiğiniz zamanın kaliteli olması önemli...Oflayıp puflayarak ya da göz kontağını kaybederek saatlerce oyun oynasanız da önemi yok..Kısa bir zamanda eğlenerek oynayın. Farkı göreceksiniz.

14 Mayıs 2015 15:22
Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu Pedagoji

Yazar toplam 250 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Cinsel oyun oynayan ergen çocuk Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
Tuvalet eğitiminde geri donus Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
okula karşı tutum Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
Devamlı ağlamak Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
Derin nefes cekme Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
Pedagoji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube