merhabalar penisiimde egzama var bir kaç doktora gittim krem verip gönderdiler kremi sürünce geçiyor ancak en ufak sürtünmede yine kırmızılaşıyor ilişkiye sadece bir kere girebiliyorum ikincide acıdan yapamıyorum ve kıpkırmızı oluyor kullandığım krem m- furo krem duyduğuma göre içerisinde kortizon var deriyi inceltirmi lütfen yardımcı olun bana
Sayın ilgili, Ben bu durumlarda belirtiler içine özel iğneler yapıyorum ve çok iyi neticeler alıyorum. Daha fazla bilgi için , sabahları beni cepten arayabilirsiniz. Sağlıklar. Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu ( Cildiye Müt.) Cep tel:*** *** ** 11 ( Sabahları 9-11 arası arayın )
Merhabalar Mesajınızı şimdi gördüm saat geçtiğinden dolayı aramak istemedim yeriniz nerededir ve ücret hakkında bilgi istiyorum Teşekkürler
Sayın ilgili,. Suallerinize yarın sabah beni ararsanız cevap verebilirim. Cep tel: *** *** ** 11 ( sabahları saat 9-11 arası arayınız )