YK
Soru Sahibi
10 Kasım 2015 16:42

Cinsel isteksizlik

Hocam cinsel isteksizlik yaşıyorum buda ereksiyon kaybına neden olmakta. Hormon testlerinde total testosteron değerim 5,23 normal değer aralığı 1,76-7,5 yani normal değerde. Bundan 3 ay önce saç dökülmesi problemi için aldactone 100mg Decort ampul Diane35 den oluşan ilaçları bir saç losyonuyla karıştırıp sıvı formda saç derisine uygulamistim ve yan etkiyi gördüğüm an kestim. Androjen reseptorlerim zarar görmüş olabilirmi eğer öyleyse bunun bir çözümü varmı. Hocam lütfen yardımcı olun bu durum normale dönermi 2,5 aydır bu sorun var ve evlenmek üzereyim. Sadete total testosteron değeri normal olduğu için psikolojik denildi ama bir sorun var biliyorum lütfen bir yol gösterin.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)
Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu
Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu
Üroloji , Androloji

böyle bir tedavi ile androjen ressptörlerinin hasarlanacağını düşünmüyorum ve sizde ürolojik bir problem düşünmüyorum. endişelenmeyin... geçmiş olsun

12 Kasım 2015 21:39
YK
Soru Sahibi

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. İnsallah dediginiz gibi bir sorunum yoktur. Cinsel anlamda bir düşünce kaybı yaşıyorum ve cinsellik çok nadir aklıma geliyor ve bu ereksiyon olmamda sorunlar yaşatıyor. Total testosteron değerim normal olmasına rağmen free testosteron değerim düşük olabilirmi diye düşünüyorum. Eğer free testosteron değerim düşük çıkarsa bunun yükseltilmesi mümkünmüdür. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

13 Kasım 2015 09:06
Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu
Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu
Üroloji , Androloji

ben sizin ereksiyon probleminizin ürolojik olduğunu düşünmüyorum. ek tetkik planlamam...iyi günler

16 Kasım 2015 14:25
Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu
Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu Üroloji , Androloji

Yazar toplam 950 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Hastalığıma çare istiyorum Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu
SPERMİYOGRAM TEST SONUCU DEĞERLENDİRME? Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu
İlacli tomografi Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu
Eğrilik doğuştan Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu
Androloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube