Merhaba doktor hanim bir sorum olacakti 3 ay aknetrent kullandim bazi sebeplerden dolayi birakmak durumunda kaldim ve tedavinin yarisinda biraktigim için biraz lekeler felan kaldi tekrar aknetrent tedavimi devam ettirsem duzgun bir sonuc alabilirmiyim (ilaci 3 aydir kullanmiyorum)
Merhabalar,akneleriniz hala devam ediyorsa bir dermatolog kontrolunde ilaca tekrar başlamanızı ve arada kesmeyerek tedaviyi tamamlamanızı tavsiye ederim.sevgiler
Akneler çıkmıyor ama lekeleri kaldi onun için ne yapmaliyim bir kac yerden araştirma yaptim sinoz leke kremi varmis bilginiz varmi tavsiye edermisiniz?
Eğer sadece pembeleşme gibi leke kaldıysa soyucu kremler size yardımcı olabilir.Ama eğer çıkur gibi izler kaldıysa lazer,prp vb tedavileri başlamak gerekir.Her ikisi içinde önce bir dermatologa görünmenizi tavsiye ederim.Sevgiler