YK
Soru Sahibi
30 Haziran 2016 23:00

akıntı şikayeti

merhaba hocam yaklaşık bir ay önce böbreğimde kum vardı düştü bu konuda ağrım kalmadı bi kaç gün sonra mastürabasyon'dan 10 dk sonra akıntı oldu herhangi bir yanma yok veya başka bişey yok üroloji doktoruna gittim idrar testi yaptı herhangi bir şey yok temiz idrarın dedi akıntılar yaklaşık iki haftadır devam ediyor başka şikayetim yok tekrar doktora gitmelimiyim?

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Kamil Bey Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Akıntı ıkınma ile oluyor ise prostat iltihabından kaynaklanıyor olabilir. Kendiliğinden olan bir akıntı ise cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kaynaklanabilir. Muayene ve akıntı kültürü sonrası daha net bir değelendirme yapılabilir. Tekrar doktora başvurmanızı öneririm. Iyi çalışmalar.

30 Haziran 2016 23:23
YK
Soru Sahibi

hocam öncelikle cevapınız için teşekkürler akıntılar ıkınma ile olmuyor büyük tuvalet sırasında falanda olmuyor ve herhangi bir cinsel ilişkim olmadı lökasit 2-3 görülmüştü normal olabilir mi acaba? kendiliğinden geçebilir mi?

3 Temmuz 2016 23:25

Akıntıdan örnek alınıp incelenmesi gerekir. Eğer bahsettiğiniz gibiyse normal de olabilir.

4 Temmuz 2016 06:37
Op. Dr. Abidin Egemen İşgören
Op. Dr. Abidin Egemen İşgören Üroloji

Yazar toplam 884 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Sağlık sorunum Op. Dr. Abidin Egemen İşgören
Sperm sorunu Op. Dr. Abidin Egemen İşgören
Azosperm ingertide Op. Dr. Abidin Egemen İşgören
sertlesme bozuklugu Op. Dr. Abidin Egemen İşgören
Hıv Rana testi Op. Dr. Abidin Egemen İşgören
Üroloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube