7 aydır evliyim eşim ve ben geren sağlık kontrolunden geçtik yani ikimizde temizde çıktık ama hala baba olamıyorum sperm testlerde yapıldı doktor iyi dedi sorun yok dedi ne yapmamız lazım yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
Eşinizin her siklusunda % 10-15 oranında eşinizin gebe kalma durumu olur. Zamanı geldiğinde olacaktır. Medline Hastanesindeyim. Sonuçlariniza bakmak isterim. O zaman daha ayrıntılı bilgi veririm.
hocam sonuçların neticesini birde siz kontrol edebilirmisiniz sıvılaşma süresi 30 dk viskozite normal morfoloji normal % 75 m. anormal %25 hızlı hareketi %70 yavaş hareketi % 20 hareketsiz % 10 total sperm sayısı 141,000,000 sperm sayısı 1 ccde (E) 47,000,*** *** ** milyon / ml 2-3 LÖKOSİT, 1-2 SPERMTOZOİT GÖRULDÜ
SPERM TAHLİLİNİZ NORMAL. SPERM TAHLİLİ SAPTANABİLEN MAKRO DÜZEYDEKİ SORUNLARI GÖSTERİR. MİKRODÜZEYDE OLABİLECEK SORUNLARI GÖSTERMEZ. ONLAR İÇİN DE BİR TEDAVİ DÜŞÜNÜLMEZ. SİGARA İÇİYORSANIZ (EŞİNİZ DE BUNA DAHİL) MUTLAKA BIRAKIN. MÜMKÜN OLDUĞUNCA HAZIR VE KATKILI GIDALARDAN UZAK DURUN. EŞİNİZİN İLK ADET GÜNÜNDEN İTİBAREN 11., 13., 15. VE 17. GÜNLERDE İLİŞKİYE GİRİN. ZAMANI GELDİĞİNDE ÇOCUĞUNUZ OLACAKTIR.