BG
Soru Sahibi
7 Mayıs 2015 15:26

2 yaş çocuk

Hakan Bey merhaba, 2 yaşında bir erkek çocuğum ve 1 yaşında da kız çocuğum var çalışıyorum çocuklara bakıcı bakıyor. erkek olan yaklaşık 2 aydır sürekli kağıtlara büyük yuvarlak içine küçük yuvarlak resmi yapıyor lamba resmi yaptığını ve sürekli lamba resmi yapalım diyor bir anlamı varmıdır ? çocukların çizdiği resimlerin objelerin anlamı olduğunu duymuştum ama endişeleniyorum açıkcası başka şeylerle çok az oynayıp çok az ilgileniyor. çok zaman geçiremediğimiz için kaliteli geçirmeye çalışsakda içine kapanacak diye korkuyorum. teşekkür ederim , saygılarımla,

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)

:-) Rahat olun...Bir dahaki sefere "bak senin lambana önce bir kol, sonra bacak ekleyip bir çöp adam yapalım" deyin ve onunla kaliteli vakit geçirin. Bir bankacı olarak analitik düşünmek istediğinizi anlayabiliyorum ancak çocuk dünyası yalın ve eğlencelidir. Onunla eğlenmeye zaman ayırın.

14 Mayıs 2015 15:20

Şayet, dönen şeylere (araba tekerleği, çamaşır makinesi vb.) takılıp kalıyorsa, elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi gibi ani ve yoğun seslere aşırı korku tepkisi veriyorsa, ismi söylendiğinde dönüp bakmıyorsa farklı bir değerlendirme gerekebilir.

14 Mayıs 2015 15:27
Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu Pedagoji

Yazar toplam 250 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Cinsel oyun oynayan ergen çocuk Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
Tuvalet eğitiminde geri donus Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
okula karşı tutum Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
Devamlı ağlamak Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
Derin nefes cekme Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu
Pedagoji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube