Doktorsitesi.com

Çene Dolgusu

Uzm. Dr. Filiz Altıoğlu Çığ
Uzm. Dr. Filiz Altıoğlu Çığ
7 Ekim 2017110 görüntülenme
Randevu Al
Çene Dolgusu

Yüz hatlarını ön plana çıkaran ve ahengi tamamlayan en etkili dolgu uygulamalarından birisidir. Daha genç ve dinamik görüntü elde edilirken,  yüze en uygun hatlar elde edilir. Hyalunorik asit içerikli FDA onaylı dolgu maddesiyle en doğal sonuçlar elde edilir.

Hangi durumlarda yapılır?

Kısa ( geride) çeneyi öne doğru hacimlendirmek için

Çene yapısını genişletmek, kuvvetlendirmek için

Yaşa bağlı sarkma ve boşluk şikayetini gidermek için

Çene asitmerilerini gidermek için

Daha uzun, oval, köşeli çeneye sahip olmak için

Ne sıklıkla tekrarlanmalıdır?

Çene dolgusu ihtiyaca göre değişmekle birlikte yılda 1 kez yapılmalıdır. Hyalunorik asidin iyileştirici, tamir edici etkisi sayesinde dolgunun etkinlik süresi bitse de başlangıç noktasından daha iyi görünürsünüz.

Avantajları nelerdir?

Çene dolgusu sayesinde dudaklarınız daha iyi görünür. Yanaklarınız ve yüzünüzün diğer hatlarıyla da en iyi oran elde edilir. Böylece doğal ahengi yakalayabilirsiniz.

Etiketler

Çene darlığıÇenede yer darlığıÇenedeki boşlukDolgu enjeksiyonuDolgu maddesi uygulamaDolgu malzemeleriDolgu operasyonu sonrasıDolgu operasyonuDolgu süresiDolgu yöntemleriDolgu malzemesiDolgu yaptırmakDolgu sonrasıÇene boyutlarıDolgu maddelerinin etkileriDolgu maddeleri nerede kullanılırDolgu çeşitleriDolgu maddesi uygulamalarıDolgu maddesiDolgu uygulamalarıDolgu tedavisiÇene dolgusu nasıl yapılırÇene dolgusuÇenedeki boşlukları doldurmak

Yazar Hakkında

Uzm. Dr. Filiz Altıoğlu Çığ

Uzm. Dr. Filiz Altıoğlu Çığ

Uzm. Dr. Filiz ALTIOĞLU ÇIĞ, 1972 yılında Adana'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1997 yılında başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 2004 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaparak Dermatoloji uzmanı olmuştur.

Önemli Bilgilendirme

Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.

Benzer Makaleler

Bu uzmanın başka makalesi bulunmamaktadır