Bayburt Beyin Hastalıkları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Ass. Dr. Demet SOLMAZ - Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları)

Ass. Dr. Demet SOLMAZ

Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları), Trabzon

Sol Hemipleji, Beyin Kireçlenmesi, Panik Atak Aktimetre, Migrende Botoks uygulaması, Otizm görüntüleme ve tanısı

Bayburt Devlet Hastanesı  Şingah, İbni Sina Cd. No:20, 69000 Bayburt Merkez/Bayburt, Turkey 
Trabzon Vakfikebır Devlet Hastanesı  Cumhuriyet Mah., Gülbaharhatun Cad. 126-A, 61400 Vakfıkebir/Trabzon, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 1 kayıt bulundu.

Bayburt Beyin Hastalıkları İlgili Sorular

  • Kilo almada tiroid

    3 farklı lab'da ölçtürdüm önceki sonuçlar: 1. serbest t3 6,75 3,5-6,6 serbest t4 19,8 11,5-22,7 tsh 4,67 0,55-4,78 2. serbest t3 3.5pg/ml(2.3 - 4.2) serbest t4 1.42ng/dl(0.89 - 1.76) tsh 3.9 µiu/ml(0.550 - 4.780)

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Merhaba bayram bey tiroid hormon sonuçlarını tekrar yaptırmalısınız. bu sonuçlar kilo azlığını açıklamaz. tabii ki altta yatan birçok sebebi değerlendirmek gerekir. sağlıkla kalın

  • Göz içi iğne

    Hocam iyi günler 7 günlük bir süredir sol gözümde bir noktayı görememe durumu oldu doktorlar iğne tedavisi yapacaklarını söyledi ama bu iğnelerin farklı farklı fiyatları var hangisini neye göre tercih etmek lazım teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ayşen TOPALKARA

    Prof. Dr. Ayşen TOPALKARA

    Sevgili murat bey , öncelikle geçmiş olsun. sizin için en doğru ilacı , size bu tedaviyi öneren doktorunuz ile birlikte karar verebilirsiniz. hastalığınızın ne olduğunu, muayene bulgularınızı bilmeden size doğru cevabı verebilmek pek mümkün değil. sizi takip eden doktorunuza lütfen güvenin. eğe... Cevabı gör

  • Göz hastlığı

    Hocam günaydın kardeşmde üveyt hastalığı var size ulaşmyrz bize yardmcı olablirmsnz.kendisi şuan ağrıda ikamet etmekte uygun gördğnz bi tarihte size getrcm.

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Erdinç AYDIN

    Prof. Dr. Erdinç AYDIN

    Sn murat bey, mhrs sisteminden randevu alırsanız yardımcı olabilirim.

  • Ertesi gün hapı

    Merhaba muammer bey, 25 gunluk adet dongusunun 11.gununde yasanan bir kaza sonrasi iliskiden 10 saat sonra ertesi gün hapı kullandik..hapı ictiken tam 7 saat sonra tekrar iliski esnasinda prezervatif yırtılmasi sebebiyle bir daha kaza yaşandı ve eşim hemen kalkarak dusa girdi..7 saat önce alinan ell... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Nesrin KALELİOĞLU

    Op. Dr. Nesrin KALELİOĞLU

    Ikinci ilaç alımına gerek yok 7 saat ara ile ...

  • Hiv aids hakkında

    Hocam 6 ay önce şüpheli durum yaşadım üniversite hastanesinde 90.gün elisa testi negatif o zamandan beri lenf bezlerimde şişlik akut farenjit var sizce durumum nedir ne yapmalıyım

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Utku KAVRUK

    Yrd. Doç. Dr. Utku KAVRUK

    Sizin de cevabını gayet iyi bildiğiniz gibi boris bey, hekiminize başvurmalısınız. lenf bezi şişmelerinin onlarca nedeni vardır ve özellikle 1 aydan uzun sürenler mutlaka araştırılmalıdır.

  • Sperm test sonucu normal mi?

    Çok teşekkür ederim murat bey

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Murat DEDE

    Prof. Dr. Murat DEDE

    Sayin hastamiz tekrar gecmis olsun

  • Kizlik zari

    Merhaba murat bey adetim biteli 4 gun oldu sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik zorlama oldu ama girmedi 3 4 saat sonra lavaboya gittigimde yogun bir kanamanin oldugunu gordum ve bu azalarak devam etti kizlik zarim bozulmusmudur

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Murat GÖK

    Op. Dr. Murat GÖK

    Muayene olmadan anlayamazsiniz

  • Aft, halsizlik, uyku yetmezliği

    Merhabalar doktor bey, ben 26 yaşındayım, çocukluğumdan beridir ağzımda aft çıkmaktadır. bir dönem üveit de olması dolayısıya behçet hastalığından şüphelenildi ama gen testi dahil diğer testler pozitif çıkmadı. ağzımdaki yaralar çoğaldığı zaman yorgun ve halsiz hissediyorum. özellikle son haftal... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Yasin Erol YALÇIN

    Uzm. Dr. Yasin Erol YALÇIN

    Evet bu durum, kronik toksisite ve belkide ağır metal intoksikasyonu sonucu immün yetersizlik olduğunu düşündürüyor. bu konularla ilgilenmekteyim. 312 215 44 44 den randevu alabilirsiniz

  • Miksomatoz mitral kapak yetmezliği

    Murat bey merhaba yaşım 28. bunda 5 yıl önce kardiyoloji doktoruna muayene olmuştum kalp kapakçığında hafif bir çökme var demisti ve ufurum de var. şimdi ise iki aydır hafif bi göğüs ağrım var. bir çok kez doktora gittim. ekg cekildi herhangi bir şey yok. ancak eko da hafif mitral kapak yetersizliği... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Murat TURFAN

    Doç. Dr. Murat TURFAN

    Geçmiş olsun, söylediğiniz bulgular biraz subjektif. testleri kendim yapmadan birşey demem mümkün değil

  • Hastalık hakkinda bilgi

    İyi gunler dr bey benim8yasinda oğlum astım teşhisi konuldu ilaçlarını kullaniyo fakat oksurukleri azalma olmuyor ve sürekli kesik kesik öksürük oliyo napabiliriz .birdevlet hastanesinden takipliyiz ama bu sonuç bulamadik şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Erkan ÇAKIR

    Prof. Dr. Erkan ÇAKIR

    Ilaçlar arağmen öksürükte kesilme olmaması ileri araştırmalar gerektirir size yakın bir çocuk göğüs kliniğine gitmenizi öneririm