El kırışıklıkları ve lekeleri

El kırışıklıkları ve lekeleri

Yüzümüz gibi ellerimizde de yaş aldıkça leke ve kırışıklıklar oluşur. Kozmetik ürünlerle bu etkilerin oluşmasını geciktirsek de ellerimiz yaşımızı her zaman ele verir. Bu yüzden tedavi amaçlı medikal seçeneklere yönelmek gerekebilir. Günümüz teknolojileri uygulanarak bu tip şikayetlerden oldukça acısız ve kolay kurtulabiliriz. Fraksiyonel lazer tedavileri ile yaşlılık lekelerinden kurtulurken, Thermage CPT ile ellerimizin 20'li yaşlardaki görünümüne kavuşabilirsiniz.

Fraxel Dual yani Fraksiyonel lazer teknolojisi ile yaşlılık lekeleri, cilt tonu eşitleme ve ince kırışıklıklardan cildi yenileyerek kurtulabilirsiniz. Fraxel Lazer Tedavisi, cildinizde, mikrotermal tedavi bölgeleri olarak bilinen, binlerce küçücük ama derin tedavi kolonları üretir. Bu tedavi, eski epidermal pigment hücrelerini yok eder.Tedavi sonrası  1-2 saat  hafif bir güneş yanığı hissi duyulabilir. Kırmızılık ve şişlik cilt ve tedaviye bağlı olarak değişiklik gösterir.Cildiniz 5-7 gün boyunca pembemsi bir tonda olur, bu; cildin derin olarak iyileştiğine dair normal bir işarettir. Yeni epidermal cilt hemen 24 saat içinde gelişir.

Thermage CPT

Thermage cerrahi bir müdahale gerektirmeden vücudun her bölgeseinde güvenle uygulanabilen tek seanslık cilt skılaşması ve hatların düzgün görünmesini sağlayan bir radyo frekans tedavisidir. tüm cilt tiplerine uygun dört mevsim uygulanabilen tedavi sonrasında günlük hayata hemen dönebilirsiniz. Fraxek Dual ile birlikte uygulandığında cilt leke tedavisinin yanı sıra gergin ve daha genç bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Thermage aynı zamanda Göz kapakları, yüz, dudaklar, karın, kol, el, bacak ve kalçada uygulanabilmektedir.  Düşük göz kapaklarının kaldırılması, göz kenarlarında oluşan kaz ayakları görünümünün yumuşatılması, kırışıklık ve sarkmaların düzleştirilmesi için Thermage ideal bir çözümdür. Yüz gerdirme operasyonu olmadan da genç görünmek Thermage CPT ile tek seansta mümkün olabilir. 
                           

Bu makale 10 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Leyla Arvas

Op. Dr. Leyla ARVAS, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş ve tıp doktoru unvanı almıştır. Doktorasını tamamladıktan sonra Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisasına başlamıştır. Eğitim dönemi boyunca  farklı ülkelerdeki tanınmış klinik ve hastanelerde çalışma fırsatı bulmuştur. Dünyanın en iyi mikrocerrahi merkezlerinden biri olan Tayvan Chang Gung Memorial Hastanesi’nde, mikrocerrahi (baş, boyun ve meme kanserlerinin tedavisinde rekonstrüksiyon) eğitimi almıştır. Japonya’da Tokyo şehrinde TWMU Hastanesi'nde çalışarak akne, lekeler, hiperpigmentasyon, yara izleri, kırışıklıklar, akne izleri için uygulanan lazer tedavileri konusunda deneyim kazanmıştır. ​​İspanya’da Barselona şehrinde, IDB (Instituto Javier de Benito) Kliniği’nde klinik fellow olarak bulunmuştur. Özellikle yüz estetiği, ...

Etiketler
El gençleştirme yöntemleri
Op. Dr. Leyla Arvas
Op. Dr. Leyla Arvas
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube