Daha güzel bir gülüş ve daha aydınlık bir yüz için : mezolifting

Daha güzel bir gülüş ve daha aydınlık bir yüz için : mezolifting

Yaşlanma, yasamin dogal bir sonucudur. Yapisal, genetik ve çevresel faktörler  ve  yasam sartlari ciltteki yaslanmasınin sürecini etkiler.

 

En önemlisi de; göz ve ağız çevresindeki en küçük bir kırışıklık bile bizleri hüzünlü ve yorgun gösterir, ifademizi hemen değiştirir.

 

Sarkma ve kırışıklık ciltteki yaslanmasinin en belirgin ifadesidir. Kırışıklıklar derinliklerine bagli olarak az veya çok belirgindirler.

 

MezoterapiLatince “meso=orta” ve “terapi=tedavi” kelimelerinden meydana gelmis olup “orta deri tedavisi” anlamindadir.


Mezolift ( mesolifting); kelime olarak “cilt germe” anlamina gelmektedir.

 

Amaç bu yöntemlerle, cilt yaslanmasını  geciktirmek ve cilt yaslanma süreci içinde de meydana gelmis olan sarkmaların ve kirisiklarin başta vitamin ve  hyalüronik asit olmak üzere  yok edilmesi veya tama yakın iyileştirilmesidir.

 

Cildin ihtiyacını gidermek için cilt altı dokuyu beslemek gerekir. Ağız yolu veya damar enjeksiyonu ile alınan ilaçlar her zaman istenilen noktalara kadar nüfuz edememektedir. Bu nedenle problemli bölgelere yapılan direk aktif maddelerin enjeksiyonu çok daha etkili olmaktadır. Tamamen ihtiyaca ve yaşa göre farklı karışımlar uygulanır.

 

Haftada 1 kez toplam 2  -3 seans  yeterlidir. Sonuç olarak kırışıklıklar  ve  sarkmalar  gider, cilt rengindeki dengesizlikler düzelir.

 

İşlemin sonucunda yüzümdeki ifade değişir mi?

Amaç  kişiyi yorgun ve çökük ifadeden kurtarmak, uyumuş ve dinlemiş görünmesini sağlamak; kişiyi 5-6 yaş gençleştirmektir.Toplumda bilinenin aksine  kişinin yüz ifadesini değişmez , sadece daha genç , enerjik ve yenilenmiş görünür.

 

Bu işlemi ne zaman yaptırmalıyız?

Aynada gülerken kendimizi eskisi kadar beğenmemeye başladığımız zaman  bu işlemlere ihtiyaç duyarız. Bu 30  yaşında da olabilir , 65  yaşında da.

 

Kişide yer çekimiyle birlikte genetik, cinsiyet,yaş ve  yaşam tarzına bağlı olarak değişiklikler başlar. Genelde  kırışıklıklar çok artınca veya 35  yaşından sonra yapılması yönünde bir eğilim vardır, ancak bu doğru değildir. 25 yaşından itibaren üst yaş sınırı olmadan her yaş grubuna , kadın ve erkekde  yapılan çok etkili  ve çok başarılı bir yöntemdir.

Bu makale 13 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Gönül Ateşsaçan

Dr. Gönül ATEŞSAÇAN, 1986 yılında İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olmasının ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1992 yılında başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır.  Dr. Gönül ATEŞSAÇAN, mezuniyetinin ardından Medikal Estetikle yakından ilgilenmeye başlamış ve eğitiminebu yönde devam etmiştir. TC. Sağlık Bakanlığı'ndan Aile Hekimliği ve Medikal Estetik Hekimliği, American Association of Nutritional Consultants'dan Beslenme Danışmanlığı, Medikal Ozon Derneği'den Ozon eğitimi, Dr. Dirk Von Lith'den (Hollanda) Slimming Method Eğitimi, Dr. Matthias Heiliger, Stephanie Heiliger‘'den (İsviçre) SCİO (BiyoManyetik Rezonans) eğitimi, Türkiye Homeopati Derneği ve ECH -European Commitee for Homeopathy'den Homeopati eğitimi ve Paul Aurand'tan (USA)• Kuantum / Enerji Tıbbı Eğitimleri ...

Etiketler
Cilt yaşlanması
Dr. Gönül Ateşsaçan
Dr. Gönül Ateşsaçan
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube