20 yaş diş bölgesi ağrıları

20 yaş diş bölgesi ağrıları

Baş ve boyun bölgesinde hissedilen ağrıların nedenleri arasında kulak, burun, boğaz enfeksiyonlarının yanı sıra gömük 20 yaş dişinin neden olduğu enfeksiyonlar da yer almaktadır. Doğru teşhis ve başarılı tedavi için KBB doktorunuzun yanı sıra diş hekiminizi de ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Baş boyun bölgesindeki, elle hissedilebilen şişlikler, genelde hastalarımızı en çok korkutan ve yanlış tedavi yöntemlerine de sevkeden yapılardır. Bu gibi durumlarda, öncelikle hastalarımızdan panoramik çene röntgeni istemekteyiz. Bulunduğu yer itibariyle, sinüsler gibi, bolca doku boşlukları, localar bulunmaktadır. Yerçekiminin de etkisi düşünüldüğünde, çenenin arka bölgesindeki enfeksiyonlar, boyun ve kulak arkasınde, beze şeklinde elle hissebilir şekilde kendini gösterebilmektedir.

Tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirim.

Bu makale 16 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Dt. Emre Eti

Dr. Dt. Emre ETİ, 04.03.1972 tarihinde Almanya Frankfurt'ta doğdu. İlkokul eğitimini 1978 ile 1983 yılları arasında Mehmet Akif İlkokulu'nda; lise eğitimini ise 1983 ile 1991 yılları arasında Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. 1992 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce Diş Hekimliği Fakültesi'ni kazandı, 1998 yılında mezun oldu. Mezun olduğu yıl Marmara Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Diş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalı'nda doktora eğitimine başladı ve doktorasını 'Sankin Tip I (Trikalsiyumfosfat+Hidroksiapatit ) Kanal Dolgu Patının Marjinal Adaptasyon Yönünden SEM’ de incelenmesi' isimli tezi ile tamamladı. Dr. Dt. Emre ETİ'nin uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleleri ve uluslararası sempozyum, kongre, konferans bildirileri bulunmaktadır.  Şu anda Eti Diş Sağlığı Kliniği'nde hastalarına hizmet vermektedir. ...

Etiketler
Endodontist
Uzm. Dr. Dt. Emre Eti
Uzm. Dr. Dt. Emre Eti
İstanbul - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube