Prp (platelet-rich plasma) uygulaması hakkında

Prp (platelet-rich plasma) uygulaması hakkında

Kolunuzdan 10 cc kadar kan özel tüplere alınarak, santrifüj cihazında yüksek devirde çevrilerek  platelet denilen onarıcı kan hücreleri ve büyüme faktörlerinden zengin plazma kısmı elde edilir. İhtiyaç olan bölgelere ince uçlu iğneler ile enjekte edilir. Hedefimiz doğal bir ürün yani kendi kanınızdan ayrıştırılan sıvı ile onarım süreci başlatıp kollajen ve diğer yapıtaşlarını arttırmaktır.
Lekeli bölgeler, akne skarları, sarkma ve kırışıklık olan bölgeler, çatlak tedavileri, saç dökülmeleri ve çeşitli kelliklerde tek başına ya da çoğunlukla diğer tedavi seçenekleri ile birlikte kullanılmaktadır.
Seans aralıkları ve sayıları kişinin ihtiyacına göre belirlenir.
Fraksiyonel CO2 lazer ile birlikte ,kış dönemlerinde doğal antiaging isteğinde tercih edilebilir.

Bu makale 25 Ekim 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Seher Tutkun

Uzm. Dr. Seher Tutkun,lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Hacettepe İngilizce Tıp Fakültesinde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru Unvanı almıştır.İhtisasısını ise,Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniğinde tamamlayarak Uzman Doktor Unvanı almıştır.

Kliniğinde ‘’ Kendinizin ve yaşınızın en iyi versiyonu olabilirsiniz’’ yaklaşımı ile lazer epilasyon, cilt bakımı, ameliyatsız estetik işlemler yanında saç, deri ve tırnak sorunları ve hastalıklarının tanısı-tedavisi konusunda, keyifle çalışmakta.

Mesleki çalışmalarına ise özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

 

 

 

 

Etiketler
Prp uygulaması
Uzm. Dr. Seher Tutkun
Uzm. Dr. Seher Tutkun
Bursa - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube