Botoks uygulaması hakkında

Botoks uygulaması hakkında

Botoks, kırışıklık ve mimiklere bağlı çizgileri azaltmak için kullanılır. Kişiden kişiye değişmekle beraber 4-6 ay kadar etkisi devam eder.
Alın, kaş arası ve göz kenarı çizgilerini azaltmak dışında da, çene sıkma, diş gıcırdatma, yüz ovalinin sağlanması, boyun bantlarını azaltma, burun ucu kaldırma, koltukaltı ve el-ayak bölgesindeki aşırı terleme problemlerini azaltmada güvenli kullanımı vardır.
Uygulama günü iş hayatınıza devam edebilirsiniz. Ancak aynı gün spor, kuaför, hamam-sauna gibi işlemlerimize ara veriyoruz. Masaj yapmıyoruz. 3-7 gün içinde etkisi başlar ve yavaş yavaş artarak genellikle 10-15 gün içinde son halini alır.
Uygulama dozu ve tekniği, öncesinde yapacağımız görüşme ile belirlenir. Kaşlar yandan kalsın mı? Biraz mimik hareketleri kalsın mı? Ne kadar doğal görünsün? Tüm sorulara cevapları birlikte belirleyip uygulamaya geçiyoruz.
Kadın ve erkelerde, ihtiyaç duyulan her yaş grubuna yapılabilir. Emziren ve hamilelerde önerilmez.

Bu makale 25 Ekim 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Seher Tutkun

Uzm. Dr. Seher Tutkun,lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Hacettepe İngilizce Tıp Fakültesinde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru Unvanı almıştır.İhtisasısını ise,Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniğinde tamamlayarak Uzman Doktor Unvanı almıştır.

Kliniğinde ‘’ Kendinizin ve yaşınızın en iyi versiyonu olabilirsiniz’’ yaklaşımı ile lazer epilasyon, cilt bakımı, ameliyatsız estetik işlemler yanında saç, deri ve tırnak sorunları ve hastalıklarının tanısı-tedavisi konusunda, keyifle çalışmakta.

Mesleki çalışmalarına ise özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

 

 

 

 

Etiketler
Botoks uygulaması
Uzm. Dr. Seher Tutkun
Uzm. Dr. Seher Tutkun
Bursa - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube