Dolgu uygulaması hakkında

Dolgu uygulaması hakkında

Yüze tekrar hacim kazandırmak veya hacim vermek için enjeksiyon ve/veya mikrokanüllerle uygulanan hyaluronik asit jellerdir. Hyaluronik asit dışında da kullandığımız maddeler vardır. Bölgeye ya da istediğimiz etkiye göre seçtiğimiz dolguların yoğunluğu ya da kalınlığı farklıdır. Elde ettiğimiz sonucun ne kadar süreceği kullandığımız dolgu kalınlığı, dolgu miktarı, yaşam şekliniz ve metabolizmanıza göre değişir. 
Cerrahi dışı uygulamalar olup deri altındaki dokuyla birleşerek doğal bir görünüm ve his oluşturur. Dolgular yorgun, üzgün ya da sarkık görünümde iyileştirmeler yapar. Cildiniz de canlanır. Yaşınızın en iyi versiyonu olabilirsiniz.
Dolgular yanak hatlarının belirginleştirilmesi, göz çevrenizin taze canlı bir görünüme kavuşturulması, çene ve çene çizgisinin iyileştirilmesi, dudaklarda gençleşme ve hacimlendirme, burundaki küçük sorunların ameliyatsız olarak giderilmesi için önemli silahlarımızdandır.
El üstünde zamanla oluşan incelme , damarların belirginleşmesi, kırışıklıkların giderilmesinde de dolguları tercih edebiliyoruz.
Dolgu planlaması kişiye özel olmalıdır. Çizgilere odaklanmaktan ziyade görünümünüzü iyileştirmek üzere planlamalar yapmaktayız. Görüşmede sizin yüzünüz ile ilgili hissettikleriniz ve duygusal ifadeleriniz bizim için çok önemlidir. Daha az yorgun, daha az üzgün, daha az kızgın ve daha az sarkık gözükmek ile ilgili hedeflerimizde izlediğimiz yolu detaylı anlatıp oluşturduğumuz plan dahilinde uygulamalara başlıyoruz.

Bu makale 25 Ekim 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Seher Tutkun

Uzm. Dr. Seher Tutkun,lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Hacettepe İngilizce Tıp Fakültesinde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru Unvanı almıştır.İhtisasısını ise,Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniğinde tamamlayarak Uzman Doktor Unvanı almıştır.

Kliniğinde ‘’ Kendinizin ve yaşınızın en iyi versiyonu olabilirsiniz’’ yaklaşımı ile lazer epilasyon, cilt bakımı, ameliyatsız estetik işlemler yanında saç, deri ve tırnak sorunları ve hastalıklarının tanısı-tedavisi konusunda, keyifle çalışmakta.

Mesleki çalışmalarına ise özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

 

 

 

 

Etiketler
Dolgu nedir
Uzm. Dr. Seher Tutkun
Uzm. Dr. Seher Tutkun
Bursa - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube