Bayburt Hormon Tahlili

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Bayburt Hormon Tahlili İlgili Sorular

  • Gebelik öncesi testler

    Hocam merhaba gebe kalmayı planlıyorum ve gebelik öncesi kontrol için doktora gittim adetin 3.günü hormon testi yapıldı ve fsh=6.52 tsh=1.8 prolaktin=37.37. lh=6.82 ultrasonda yumurtalıklar rahim herşey normal her ay düzenli adet oluyorum 28 günde bir yaşım:27 bunlar sonucu doktorum folidays iod fol... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Timur GÜRGAN

    Prof. Dr. Timur GÜRGAN

    Merhaba, yaptırdığınız testlere göre prolaktin çok yüksek değil. bu değerlerle gebe kalabilirsiniz. diğer tahlil sonuçları da normal değerlerde. yine de bir endişeniz varsa hekimle görüşebilirsiniz. sağlıklı günler dilerim.

  • Kürtaj sonrası sorun

    Merhaba doktor bey 27 gün önce kürtaj oldum 2 hafta sonra hormon tahlilinde negatif cikti fakat karnımın sol bölgesinde gıdıklama oluyor ve damar atar gibi atıyor karnım kurgandan buyana ilişki yaşamadım adedini hala olmadım bulantimda var normal mi bunlar ?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kutay BİBEROĞLU

    Prof. Dr. Kutay BİBEROĞLU

    İlk adet kürtajdan kabaca 1 ay sonra olacaktır. bekleyin. benzer sorular için www.drkutaybiberoglu.com adresine gidebilirsiniz.

  • Tahlil sonuçları

    Serdar hocam kolay gelsın ismail sıvas devletten hocam nasılsınız ıyısınız inşallah hocam eşimin bu cuma meme ca tedavsinin yenı12 kur gemko ve karboplatin tedavilerinden sonra ılk 3 aylık kontrolları yapılacak bu gecen 3 ay içinde eşimin rahim ve yumurtalıklarını konrol amaclı olarak aldırdık.bunla... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Serdar TURHAL

    Prof. Dr. Serdar TURHAL

    Bu kadar tedaviden sonra bu kontrollarda hormon tahlilleri nasıl cıkar. iyi çikacak umudundayim eşimde bır sorun olsaıdı bu smar testi ve patoljı sonucunda cıkarmıydı.evet çikardi bu koldakı damarlar ne zaman duzelır aylar içinde peyderpey düzelir, tekrar kemoterapi ihtiyaci olursa bir port taktir... Cevabı gör

  • Tiroidit ve anti tpo

    Merhabalar hocam, 19 yaşında erkeğim kan tahlillerimin sonuçları da tsh:7.27 t3-t4 normal değerlerde, anti tpo: 900. sonra tiroid ultrasonografisi istendi onun sonuçları: tiroid bezi boyutları ve isthmus kalınlığı normaldir. tiroid parankimi heterojen, psuedonodüler görünümdedir (tiroidit). paranki... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Merhaba mehmet bey tiroid beziniz yavaş çalışıyor. hashimoto hastalığınız var. tedavi kişiye göre değişir. muhtemelen tiroid hormonu kullanacaksınız. muayeneden sonra net bir şey söylenebilir. sağlıkla kalın

  • Ereksiyon problemi

    Hocam lütfen yardımcı olun penisim mastürbasyon sırasında sertleşiyor fakat teması kesince 4 5 saniye içinde sönyüyor teması kesmessem sertliğim devam ediyor ama ayakda mastürbasyon yaparken temas olsa bile tam sertlik olmuyor lütfen yardımcı olun sorunuma hormon tahlılerım normal cıktı ayaga kalkın... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Murad ÇELTİK

    Op. Dr. Murad ÇELTİK

    Sertleşme sorununda kan tahlili gerekirse penildoppler ultrason çekilmesi gerekebilir. tedavide sonuçlara göre ağızdan alınan ilaçlar, penise şok dalga tedavisi ve enjeksiyon tedavisi uygulamalarından bir veya birkaçı uygulanabilir...ayrıntılar için asistanımı arayabilirsiniz..05368861296 asistan... Cevabı gör

  • İşitme kaybı

    Hocam kafamın sol tarafına taş düşmesi sonucu sol kulagımda çınlama ve ileri derecede işitme kaybı oluştu acaba iletimselmidir sinirselmidir herhangi bi ameliyatla düzelme şansı varmıdır lütfen yardimci olun

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Bayburtta kb8b hekimine gidin. işitme tetkikleri ve muayene yaptırın.

  • Sertlesme sorunu ve damarda sisme

    Hocam affedersiniz tşkta. üst damarında sisme var ve sertleşme sorunu yasiyorum sebebi ne olabilir bilgi veririsnz. mutlu olurum herhangibi bi tedavisi var mı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Murat MERMERKAYA

    Op. Dr. Murat MERMERKAYA

    Damarda şişme varsa varis olabilir. buna varikosel diyoruz. eğer büyük abdest yapar gibi ısınınca artıyor ise büyük ihtimalle varikosel dur. sertleşme sorunu için de kan tahlili yapıp erkeklik hormonuna bakmamız gerekir. eğer normalse ilaç tedavisi gerekebilir. düşük çıkarsa hormon tedavisi uygula... Cevabı gör

  • Elisa test sonucu

    Hocam kemikülisans testi kaçıncı nesil test .bide hocam sağlık bakanlığı 3 ay dünya sağlık 3 ay ama bazı uzmanlar 6 ay demesinin nedeni nedir?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Fatih KARA

    Uzm. Dr. Fatih KARA

    Kemilüminesans bir ölçüm yöntemidir. bu yöntemle hiv için hem 3. jenerasyon (yalnızca hiv antikorları) hem de 4. jenerasyon (hem hiv antikorları hem de p24 antijeni) çalışılabilir. normal bir kişide, 3 aylık süre, hem 3. jenerasyon hem de 4. jenerasyon testler için, hiv enfeksiyonunu belirlemede yet... Cevabı gör

  • Halsizlik

    Iyi aksamlar hocam kisacasi anlatayim 5 6 doktor sonrasi norolojide sonuclanan hastaligim halsizlik bas donmesi iyiye gidiyorum fakat ozur dileyerek anlatayim cinsel iliski araligimi uzatmama ramen iliski sonrasi ayaklarim dizden asagisi halsiz gocsuzluk birde uyku iyi uyuyamadimda da yorgunluk... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. İrfan BERBER

    Uzm. Dr. İrfan BERBER

    Geçmiş olsun uğur bey, yakınmalarınızın pekçok sebebi olabilir.tiroid hormon dengesizliği ,vitamin ,mineral eksikliği, psikolojik nedenler ensık sebeplerdir.iç hastalıkları ile başlayıp ayrıntılı bir değerlendirmeden geçmeniz ve sonuçlara göre hareket etmeniz uygun o... Cevabı gör

  • Troid hormonu

    Hocam iyi günler. benim 16 yaşında ki oğlumun önce ki kan tahlillerine ( tsh : 3.50, serbest t3 : 1.30) bakılarak hipotroid olabilir denildi ve yapılan son kan tahlilinde tsh: 3.90 serbest t3: 3.69 serbest t4: 1.38 vit. b12: 278 demir : 54 çıktı. bu sonuçlara göre herhangi bir sorun söz konusu mu... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Nuri HAKSEVER

    Doç. Dr. Nuri HAKSEVER

    Kan tetiklerini yaptırma nedeniniz nedir.