Rize Pazar Dahiliye - İç Hastalıkları - Dahiliye doktoru

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Rize Pazar Dahiliye - İç Hastalıkları - Dahiliye doktoru İlgili Sorular

  • Kasıklarda hiler kanlanma gösteren lenf bezleri (4 aydır geçmedi)

    Merhaba hocam. herşey yaklaşık 4 ay önce başladı sol kasığımda ufak bi kitle gibi birşey elime geldi hasteneye gittim genel cerrahiye ultrason cektidim lenf bezi büyümesi dedi. beni hematolojiye gönderdi orada kan tahlilleri falan yaptırdım normal çıktı tomografi cektirdim hersey normal fakat dala... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın emre morgil, geçmiş olsun. şikayetleriniz konusunda uzaktan yorum yapmam yanıltıcı olur. ancak lenf bezleriniz konusunda kontrollerinizi güvendiğiniz bir merkezde hematoloji doktorunun gözetiminde yaptırınız. gece terlemesi, kilo kaybının her lenfomada olması gerekmez. bu gibi belirtiler yayg... Cevabı gör

  • Hematoloji

    Kadir abi ben rıza arikan merhaba eşimde ve bende basur var bu basurdan nasıl kurtulabılırım?bize tüp bebek uygulanacak basurun esıme ne kadar zararı olur?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba rıza bey, basur, gastroenteroloji uzmanlarının uğraştığı bir hastalık. onlara danışmanızı öneririm. geçmiş olsun.

  • Wbc değeri yüksek çıktı

    Yener bey..7 yaşındaki oğlumu baş ağrısı şikayeti için dr a götürdüm.sinüzit teşhisi konuldu.referans aralığı dışındaki tahlil değerleri: wbc:21,4 gran:19,3 gran%:89,9 lym:9,0 mıd%:1,1 mpv:3,8 pct:0,12 yorumlarsanız sevinirim.teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Özür dilerim. sorunuz uzmanlık alanımın dışındadır. eriskin kan kanserleri ve ilik nakli alaninda calisiyorum. pediatri uzmanına danışmanız gerekiyor.

  • Potasyum sodyum düşmesi

    Merhabalar hocam size rizeden yazıyorum çok çaresiz durumdayız yaklaşık 10 gündür anneme teşhis konulamıyor en son doktorumuz böbrek kaçağı var dedi nefrolojiye yönlendirdi bizi hocam sorum şöle nöbet nöbet annemde oluyor bu hastalık annem anlıyor kendını uyuşma ateş hissi tansıyon yukselmesı uyuşma... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ali BAŞÇI

    Prof. Dr. Ali BAŞÇI

    Bu verdiğiniz bilgilerle bir şey söylemek olanaksız. ama sanırım hastada böbrek yetersizliği olabilir. bu şekilde gelişi güzel sıvı takviyesi doğru olmayabilir. tansiyon yüksekliği ve nefes darlığına neden olabilir.. eğer rize'de nefroloji uzmanı yoksa trabzon'da üniversitede iyi bir nefrol... Cevabı gör

  • Merhaba mehmet bey; kızımız 3,5 yaşında. bu gece dışarı çıktık.dışarıda

    Merhaba mehmet bey; kızımız 3,5 yaşında. bu gece dışarı çıktık.dışarıda gezerken çok tuvaleti geldi ve en yakın öğretmenevinde var dediler.gittik çıkarken ellerimizi yıkarken,kızım birden suyu ağzına götürdü ve tükürmedi sanırım yuttuda çok endişelendim çünkü tuvalet çok temiz değildi çok kalaba... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Mehmet KÖROĞLU

    Uzm. Dr. Mehmet KÖROĞLU

    Emel hanım ben dahiliyeciyim ama bildiğim kadarıyla cevap vereyim. su kirli anladığım kadarıyla bu durumda eğer çocukta ateş,ishal veya karın ağrısı gibi bir problemi yoksa endişelenmenize gerek yok. bu semptomlardan biri olursa tavsiyem bir çocuk doktoruna başvurmanızdır. geçmiş olsun

  • Hocam merhabalar annem düşme sonucu sağ omuzdan op geçirdi. ilk hast yatırı

    Hocam merhabalar annem düşme sonucu sağ omuzdan op geçirdi. ilk hast yatırıldığında plt değeri 456 (referans aralığı 156-373) ameliyat sonrası eritrosit 1 ünite takıldı. 1 hafta sonrasında plt değeri gittikçe yükseldi. 955 - 986 kadar çıktı. diğer hemogram kan değerleri: rbc: 3,13 hgb:9,5 hct:29,2.... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Demir eksikligi anemisi olabilir. mcv degeri < 80 ise ferritin testi yaptiriniz, ferritin < 15 ise tani konmus olur. demir eksikliligi anemisi plt yuksekligi yapabilir. wbc degerini yazmamissiniz. wc yuksek ise baska seyler dusunulur.

  • Merhaba doktor hanım, 3 düşük yaptım ve cerrahpaşa tıp fakültesinden prof.

    Merhaba doktor hanım, 3 düşük yaptım ve cerrahpaşa tıp fakültesinden prof.dr rıza madazlı nın hastasıyım. doktorum bende antifosfolipid sendromunun olup olmadığının araştırılmasını istedi. bu teşhisi koyabilmek için hangi testleri yaptırmalıyım? sonuçlar nasıl değerlendirilir? teşekkürler...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Şule YAVUZ

    Prof. Dr. Şule YAVUZ

    Merhaba aca igm ve aca ig g bir de lupus antikoagulan testleri yaptirmalisiniz. test sonuclarini bir romatoloğa gösterin

  • 46 yaşındayım 98 - 102 kg arasında son 4 yıldır kilomu tutabilmekteyim bemi

    46 yaşındayım 98 - 102 kg arasında son 4 yıldır kilomu tutabilmekteyim bemin merak ettiğim karnım çok büyük alkol kullanmam benim iç organlarımın diğer insanlardan büyük olduğunu sanmıyorum bu farkı meydana getiren nedir tıbbi görüntüleme çihazları ile kontrol ettirebilirmiyim ilginiz çiçn şimdid... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Önder AKKAYA

    Uzm. Dr. Önder AKKAYA

    Rıza bu kilo aralığı oldukça fazla; ....dünyada ölümün en sık nedeni kalp damanlarında meydana gelen tıkanıklık sonucu kalp krizleri,,, ve bunun en önemli nedeni damar yağlanması ve buna bağlı iltihabi reaksiyon...peki bunun sebepleri ne? en önemlilerinden biri obesiye.... en önemli obesite şeklide... Cevabı gör

  • Merhaba hocam benım sorum eşimin sorunu var kanının taombosoti en son 100

    Merhaba hocam benım sorum eşimin sorunu var kanının taombosoti en son 100 e kadar düştü daha önce 45 e kadar düşmüştü evlenmeden önce şimdi ise 100 e kadar düşmüş.okmeydanı hastanesinde kemıl iliğinden sıvı alınarak bakılmış.bu konuda bize bıraz bilgi verirmısınız.ben rize deyim şu anda yanlış bişi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Itp adlı hastalık olabilir. dalağın pıhtılaşma hücreleri olan trombositleri parçalaması. diğer kan hastalıklarını ekarte etmek için kemik iliği testini görmek gerekir.