Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Kol protezi

Merhaba doktor bey babam 76 yaşında iki dizindede protez var. Dört yıldır sağ kokunda ağrı var lif kopmuş kireçlenmiş. Doktor ameliyat dedi 4. Derecede diğer bütün tedaviler sonuç vermedi. Ameliyat son çözümmü? Birde çok yaygın olmayan bir ameliyatmış. Ameliyat sonrası daha kötü olurmu? Bu konuda profesyonel doktoru nasıl bulacağız

25 Ekim 2021 17:58
Prof. Dr. Mustafa Yel Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Yel tarafından cevaplandı.

Omuz kırığı

Merhaba hocam benim 4 yıl önce clavicula kemiğim kırıldı ve ameliyatla platin takıldı memuriyet için çıkarmak istiyorum fakat bir ameliyat daha geçirdiğimde doktor kaynadığını ve çıkaramadığını söyledi ne yapabilirim?

28 Ağustos 2021 02:34
Prof. Dr. Selim Şanel Doktora Sor

Prof. Dr. Selim Şanel tarafından cevaplandı.

Omuz ağrısı

HOCAM merhabalar 2 gün önce çekilmiş olduğum omuz MR 2 senedir sağ omuz bölgesinde ağrı mevcuttur.cekilen MR sonucundan sıkıntılı olan bulgular bunlar sonuçlara bakıldığında da tedavi öneriniz nedir.. 1-)Akramio eklemde hafif dejeneratif hipertrofik değişiklikler mevcuttur 2-)Biseps tendonunda efuzyon izlenmiştir.. 3-)Supraspinatus tendonunda hafif efuzyon izlenmiştir 4-)Supraspinatus tendonu distalinde hafif kalınlık ve sinyal artışı gozlenmiştir. 5)Bulgular tendinozis hafif impingement lehine yorumlanmıştır.

20 Şubat 2021 01:17
Op. Dr. Mustafa Çakır Doktora Sor

Op. Dr. Mustafa Çakır tarafından cevaplandı.

Köprücük kemiği

Merhaba hocam 2012 yılında köprücük kemiği ameliyatı oldum eski bir hastanızım. çivi plak takıldı. İyileşme sürecini tamamladım çivi plak aldırmak istiyorum mümkünmüdür acaba?

24 Nisan 2019 01:46
Doç. Dr. Yunus Atıcı Doktora Sor

Doç. Dr. Yunus Atıcı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube