Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Cinsel ilişki

Hocam Merhaba , 24 yaşındayım. 10 aylık evliyim. Esimle tam olarak iliskiye giremiyoruz.Evlenmeden önce bir ilişki deneyimin olmadı, esimde aynı şekilde.Esimde sertleşme sorunu olduğu icin vajinama tam giremiyor. Bu hafta Üroloji ye gittik ve kan tahlili yaptı değerlerinin normal olduğunu söyledi ve düzelir dedi bi kaç ilaç verdi.. ilacı içince tekrar denedik yinede tam sertlesme olmadı biraz giriyor ve bana senin girişinde kemik var diyor.. Elimde kontrol ettim ve girişin ust kısmında kemik gibi birsey var acaba kendimi kasiyormuyum bilmeden diye düşündüm ama kasmiyorum.Korkuda yok.. Bu durum beni rahatsız etti kendimde sorun aramaya başladım..Vajinusmus belirtilerine baktim..Korku ,eşini itme,ağrı, sancı vs. yok..Burada sertlik yada kemik...

21 Mart 2016 21:52
Op. Dr. Esra Demir Yüzer Doktora Sor

Op. Dr. Esra Demir Yüzer tarafından cevaplandı.

ilişki hakkında bilgi almak

Merhaba Esra Hanım Ben 6 senelik evliyim ve 4 yaşında oğlum var. Son 2-3 aydır eşimle birlikte olamıyorum. Kendimi değersiz ve sanki onun boşalmasına yardımcı olan bir alet gibi görüyorum. birde ne zaman birlikte olmak istesek sanki oğlum beni izliyormuş gibi geliyor ve kendimi kasıyorum. her seferinde motive olamıyorum bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor yada ne yapmam gerekiyor. Eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama ben ilişkiden önce ruhumun okşanmasını istiyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun. Şimdiden size çok teşekkür ederim.

11 Aralık 2013 17:42
Op. Dr. Esra Demir Yüzer Doktora Sor

Op. Dr. Esra Demir Yüzer tarafından cevaplandı.

Sürtünme ilişki konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

öncelikle merhaba Esra hanım , erkek arkadasımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ilişki sırasında boşalmanın cok az kısmı popomun arasına dogru oldu ve zevk suyu nun vajınama aktıgını dusunuyorm , bunun arkasından hemen temız camasırla sılmemıze ragmen bazı korkular yaşıyorum benim kızlık zarımda bi sorunum yok patlak veya yırtık degıl ancak gebelık rıskı olabılırmı korkular yasıyorz yasım 18 . adetımede daha 3 hafta var .

7 Ekim 2013 09:27
Op. Dr. Esra Demir Yüzer Doktora Sor

Op. Dr. Esra Demir Yüzer tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube