Sorularda Ara
Uzmanlar

Hematoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

karaciğer yağlanması

merhaba hocam ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim vücut geliştirmeye başladım başlamadan önce kan aldırdım ve değerlerimi görmek istedim normal aralıkların dışında olan 2 değer ortaya çıktı biri ALT 0-40 olması gerekirken 59 bir de billirubin 0-1 arası olması gerekirken 1.38 çıktı sorum şu öğrenci olduğum için bazen yeterli protein alamadığımı düşündüğüm için protein tozu abartmamak kaydıyla kullanmak istiyorum bu değerler protein tozu kullanmama engel mi ? bir de günde 2-3 yumurta yemenin karaciğere bir zararı olur mu ? teşekkürler...

24 Şubat 2016 22:39
Prof. Dr. Osman İlhan Doktora Sor

Prof. Dr. Osman İlhan tarafından cevaplandı.

intihaplı bağırsak sendromu

Merhaba sayın hocam ben iltihaplı bağırsak sendromu olan bir hastayım.Bu aralar yine çok fazla karın ağrım ve ishalim var örneğin küçük bir çikolata bile yesem karın ağrısı yapıyor ve çok rahatsız oluyorum bu durumdan.Ne yapmam gerekiyor.Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.

24 Eylül 2015 15:28
Prof. Dr. Osman İlhan Doktora Sor

Prof. Dr. Osman İlhan tarafından cevaplandı.

kol ve ayaklarda uyuşma

merhaba hocam; yaklaşık 4 ay önce el ve ayak uyuşması ve karıncalanma şikayeti ile nöroloji doktoruna başvurdum.beyin mr'ı ve kan testleri yapıdı.mr temiz denildi fakat folik asit çok düşük seviyede imiş.folbiol ve nepitin kullandım folik asit seviyesi normale ulaştı ancak hala şikayetlerim devam ediyor yardıcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

6 Ağustos 2015 11:17
Prof. Dr. Osman İlhan Doktora Sor

Prof. Dr. Osman İlhan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube